1 13528858 1242195242458295 397028834833327131 nМене неймовірно цікавить одне - наскільки наші демократичні і патріотичні політики шанують свою честь порівняно з бажанням бачити свої писки в телевізорі.

Можна було б до безконечності морозитися про невідомість, кому який канал належить, поки мєдвєжі вуха трин-травою не проросли серед невігластва і жлобства, дорогі патріоти-демократи. Виправдовуються наші політички, що мусять іти на медведчуківсько-рабіновицькі ефіри, бо їх ніде більше не пускають, а перед електоратом мордяками світити потрібно.

Тому до політиків-завсідників Інтера, 112-го і їже з ними питання №1: Хто і куди вас більше не впускає - Порошенко на 5-ий, Садовий на 24-ий чи Коломойський на всі решта, озвучте?

Питання №2: Ви справді настільки наївні, що думаєте, наче всі довкола такі наївні і не розуміють, що ви не настільки наївні, щоб не розуміти - вас використовують, як "демократичне юппі" для бідона протухлої води?

Питання №3: А чого до сих пір ніхто з демократів-патріотів не спромігся понаорганізовувати демократично-патріотичних каналів. Чи не ваше жлобство, панове, помножене на смоктальні інстинкти і одвічне прагнення халяви?

Питання №4: Патріоти-гості медведчука, ви справді вважаєте, що дивитися матч Бразилія-Бельгія з Росії було більшим гріхом, ніж на вас зараз з України?

Питання №5: (просто аби поржати): Вам інколи буває соромно?