25348384 1193413584122458 3560046991745097733 nОт маю багато знайомих, які працюють в абсолютно, в абсолютно різних професіях! Це музиканти, ведучі, декоратори, організатори, тех забезпечення заходів, звукооператори, масажисти, лікарі, юристи, економісти, майстри по авто, стоматологи, майстри манікюру, репетитори, тренери, аграрії, туризм, перевезення, майстри по ремонту квартир, сфера будматеріалів, перукарі, косметологи і ше певно когось забув, то звиняйте, але то не головне...

Головне те, що усі ці люди, в своїй більшості мають роботу, багато роботи, трохи менше, до когось з них записуються в чергу щоб отримати послуги, товари, до когось не має такої черги... Але впринципі люди працюють, розвиваються, напрацьовують досвід, клієнтів, і що головне, не НИЮТЬ... Ну може трохи ниють... Але то таке, бо ниють взагалі то всі!! Але тотально не ниють!!! Загалом нормально фінансово себе почувають, кудись їздять, шось бачать, щось планують...

Далі... Якщо в них є робота, значить є платоспроможні клієнти, значить в тих клієнтів більш менш також все ок, десь вони заробляють, їздять, ремонтують машини... Коротше користуються послугами моїх знайомих!!

То от в мене питання... Чому тоді українське суспільство, якщо його так умовно прийняти за одну особу, постійно НИЄ шо всьо зле??? А якщо конкретніше, то є дуже великий пласт отаких людей які весь час ниють, шо всьо в них зле!!!
І для таких людей я відкрию один секрет!!! УВАГА!!!

Я ремонтую свою машину в майстра Андрія, і до нього треба записуватись за тиждень... Знаєте чого? Не повірите... Бо він добре робить свою роботу і тому має купу клієнтів!!! І не треба зараз ото, йому повезло... та він з ключом родився... Він просто вчився і навчився, от і вся мудрість!!!

Тому людоньки, хто ниє, по-перше то точно не поможе, а по-друге робіть свою роботу добре так як майстер Андрій, і все в нас буде гуд! Перевірено!!!