13528858 1242195242458295 397028834833327131 nЯ такого ще не чув і не бачив. Тільки дочитайте до кінця. Я вже давно зрозумів, що прес-службу Львівської міськради можна відправляти на чемпіонат світу з продукування ідіотизмів. Але нині вони перевершили самих себе!

Преамбула, значить, така: на хабарі за влаштування на роботу хапнули керівника комунальної поліклініки. ЗМІ повідомили, що йдеться про такого собі Юрія Токарєва, головного лікаря 6-ї міської поліклініки. А тепер увага! Прес-служба ЛМР видає прес-реліз із заголовком: «Юрій Токарєв не працює головним лікарем 6-ї міської поліклініки м. Львова». Реліз з’являється 17 жовтня (дата важлива).

У релізі читаємо: «Як стало відомо з медіа, на отриманні неправомірної вигоди затримано головного лікаря однієї з міських поліклінік м. Львова. Відтак, управління охорони здоров’я ЛМР провело перевірку присутності головних лікарів медичних закладів міста на робочому місці. З невідомих причин відсутній головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв. Його телефон не відповідає».

Тобто, у міськраді дивуються, чому на робочому місці немає головного лікаря, пана Токарєва, який, за твердженням працівників тої ж міськради, там не працює. А якого біса ви його тоді шукали, питається?

Виявляється все ще складніше. Цитую далі прес-реліз: «Водночас в управлінні охорони здоров’я ЛМР повідомили, що два тижні тому, 4 жовтня, головний лікар 6-ї міської поліклініки м. Львова Юрій Токарєв подав заяву на звільнення з займаної посади за власним бажанням. Цю заяву було задоволено. Відтак згідно з чинним законодавством, у четвер, 18 жовтня, його останній робочий день».

Ха, так як же пан Токарєв не працює? Прес-служба, ви, перепрошую, в собі? Працює. Принаймні станом на день гіпотетичного отримання хабара працював, як миленький.

Висновок з того ідіотизму напрошується один. Хотіли у міськрадівській отарі відмазатися від паршивої вівці, але навіть цього не змогли по-мудрому зробити. Відтак до чергового гіпотетичного хабарника у мерії додалися цілком негіпотетичні тугодуми.