1 522450 424395780956173 716360961 nПісля того як найвища сходка бариг взимку відписала на опіку Генпрокулолу мережу гральних салонів «Космолот», де під виглядом лотерей ведуть незаконну ігру, у допитливого читача виникло логічне питання - якщо «Космолот» за допомогою Нацдружин ліпив Аваков, то невже міністр залишився без прохарчування?

Аякже)

З одного боку у нього є власна мережа «Спорт лото», що залишилася на місці легендарної «Вмережі», яку після Майдану замутив Сашка «Рюкзак» зі своїми харківськими казіношними корешами. Нагадаю, це був перший проект по різкому збільшенню кількості заборонених ігрових залів в Україні, їх тупо відкривали, а менти навіть не пробували закривати, бо папці сподобалося скиртувати чорний кеш в розпал війни. На першому фото - салон Авакова з ліцензією від Третьякова-Ложкіна прямо під вікнами АМКУ, де вчора розглядали урядовий законопроект про легалізацію азартного бізнесу (ось це саме по собі круто, але оскільки Гройсман вкрай чутливий до «Народному Фронту», який руками Авакова хоче і на * уй сісти і рибку з'їсти, то під прекрасну ідею про легалізацію записали всякого гамна, дозволяє зберегти неконтрольовані потоки кеша, наприклад непритомну систему обліку грошей в ігровій системі.

По-друге, менти всіх мастей годуються з «чорнушки» - так називають салони, існуючі взагалі без всяких навіть видимостей ліцензій від УНЛ чи МСЛ. Вони тупо платять мусорам за дах приблизно по 40 тисяч гривень «з дверей» в місяць. На другому фото один такий салон на вул.Декабристів поруч з моїм метро «Харківська» в оточенні відразу трьох (!) Ломбардів, куди затято лудомани носять пожитки і крадене добро, шоб тут же погратися в прах (це мій внесок в флешмоб #теріторія_гріха - сфотографируй ігровий салон в контексті і запостив з описом свого ставлення до проблеми).

І шоб ви розуміли, наскільки все зайшло глибоко, ось вам історія. Оператор «МСЛ» вирішив влаштовувати набіги на нелегальні салони, які на ксероксі нафігачіли собі їх ліцензію для відмазки. Юристи «МСЛ» приходять в такий салон, викликають поліцію ... і потім намагаються домогтися, щоб менти хоча б зареєстрували про незаконне використання знаків для товарів і послуг.

Ось тут  описаний випадок, як підгодовані менти бикували півтора місяці, прикриваючи жо * у салону на Гетьмана, 2.

Так, можна сказати, що всі ігрові мережі однакові, а одна з них тупо піариться. Але ви просто зацените на чому піаритися - вона намагається домогтися, щоб поліція зробила свою законну роботу щодо на всю голову нелегального, незаконного і чорного ігрового залу. Це просто пекло і треш. Аваков уже навіть не соромиться. Він тільки перестав насилати нацтітушек Трояна громити неслухняні салони, щоб напередодні виборів не привертати увагу до нелегального бізнесу з річним оборотом чорного-чорного кеша близько мільярда доларів.

Тому не здивуюся, якщо завтра бабусі почнуть торгувати наркотою. А хулі. Українці ж звикли до дозволеним державою незаконним ігровим салонам і супутньої злочинності. Звикнуть і до наркоти не з під поли.

1 44356086 726776594369416 106690208858112000 n
Фото 1
2 44375437 726776644369411 1452968856208277504 n
Фото 2