1 43750639 2306795856001757 8530853039056093184 nХочу спитати всіх френдів! Хто має нести відповідальність за народжених дітей? Нормальні батьки розуміють, що не держава, не місцеві служби, а саме батьки мають думати за діток, яких народжують!

 

Думати, де вони мають жити, що їсти, де вчитися.... Я категорично проти абортів, я вважаю дітей великим даром Бога. Але я ніколи не зрозумію батьків, які плодяться як тваринки і вважають, що держава просто зобов‘язана дбати за їх діток. Так, зобов‘язана держава дбати, а ти, біологічний донор, що зобов‘язана (ний)????

Мене трусить від злості, коли така мама чи тато обурюються, що держава нічого, крім виплат не дає! А чим думали ви, коли народжували 6-10-12 дітей, не маючи жодних умов для життя, нормальної роботи? От чим ви, блін, думали? А чи думали ви про народжених вже дітей? Які не мають жодних адекватних умов для життя і навчання! Мені дуже шкода діток , яких народжують такі безвідповідальні батьки. І ті діти вже є і їм потрібна допомога, бо вони не просилися на цей світ і не обирали собі родину. Але як вкласти в голови тих біодонорів, що ніхто їм нічого не винний!? Я вважаю, що має діяти якась державна програма. Бо в іншому випадку ми отримаємо тисячі скалічених душ без надії на нормальне майбутнє.