1 29792201 1639040942811339 8062963071021995346 nОтож, для тих хто кричить про те, що знизити податки на ввіз авто це зло.

Уперше в Україні хтось хоче привести податкову норму до здорового глузду. Уперше вступили в війну з автолобістами в країні, де до їх лав належить Президент, бо має своє виробництво хренових неякісних авто, які продаються масово, бо вони належать фірмі Президента чи його оточення.

Хвиля обурення відверто організована, тупа і агресивна. Грає на людській жадібності. Попри те, що є такі, хто через природню лінь не хоче просто розібратися у пропозиціях бляхерів щодо змін до законодавства. Які всім, кожному, включно з бюджетом держави підуть на користь. Начисто. Без шахрайств і схем.

Через бляхерів в Україні ненза і розпач? Чи через більшість тих, хто купує дорогі авто, квартири, майно? І, чорти б вас не драли, ви ж не зможете пояснити походження цих грошей! А їх мілярди в тіні! Найдешевші квартири - від півмільйона гривень! І будувельний бум триває. Бо є кому купувати. Те саме з машинами з салону.

Це ваша провина у роботі на чорно, у зарплаті в конвертах, у розбиванні бізнесу на малі частки, щоб попасти в єдиний податок! Це ви гробите бюджет України, а не бляхери. Вони просто хочуть чесних правил. А вам їх не треба.

Цей гнійник в країні, де ніхто не хоче чесно сплачувати податки від верху до низу. Нарив намагаються вскрити. І ви опираєтеся. Єдиним фронтом: пропрезиденські, протипризиденські, всілякі фейкові опозиції, навіть атовці! тощо.

Не бляхери вам в оці, а те, що провина за жопу в Україні лежить на кожному. Така от неусвідомлена агресивна провина верещить з усіх усюд. "Всі в болоті, а ці хочуть бути чистенькими!".

Що робиться в інформпросторі? Таке враження, що всім було зручно в гнилі і в темноті, а хтось взяв і відкрив вікна.

Та, яке відкрив?! Просто відхилив чуть-чуть...

Ви не бляхерів осуджуєте, а свій особистий бруд.

Країні конче потрібні зміни до законодавства в частині введення кримінальної відповідальності за несплату податків. І обовязкове декларування доходів і видатків кожним громадянином. Щоб кожен пояснив, де взяв. Тоді ви всі будете вимагати податкового реформування. Всі до єдиного.