34703299 2090308114628448 9149955399200276480 nНинішній день об’єднує журналістів, редакторів, видавців, листонош, операторів, сортувальників – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав кожного свідомого українця – на отримання інформації.

День телебачення, радіо та зв’язку є близьким для кожного з нас, адже чи не кожен наш щодень розпочинається з новин, експертних думок, слів підтримки, якими діляться з нами працівники цієї галузі.

Телебачення, радіо та зв'язок загалом роблять наше життя динамічним, швидким і в той же час комфортним, а найголовнішими показниками роботи є відповідальне, творче ставлення до справи та впевненість у завтрашньому дні. Багато викликів нині перед працівниками цієї галузі ставить нинішня українська влада – в непростих умовах доводиться виживати, триматися на плаву. Заздрю Вашому ентузіазму, бо розумію, що однією з основних причин натхнення до роботи – це ділитися інформацією зі своїми глядачами та читачами.

Сьогодні і не лише бажаю кожному з Вас професійного зросту, творчих ідей та втілення їх у життя, невичерпної енергії, процвітання, здоров’я, гарного настрою. Нехай щоденна праця приносить Вам задоволення та приємні емоції!