27972075 1616997515060117 6710459039202088609 nСьогодні річниця початку Євромайдану, а не Революції Гідності. Не плутайте.

Євромайдан переміг: безвіз, гей-паради, збір полуниці в Польщі, пропаганда одностатевих відносин в підручниках і т.д.

А Революція Гідності про інше. Вона почалась біля Михайлівського собору 30 листопада, вилилась у масові заворушення 1 грудня та продовжилась тривалими протистояннями з беркутом.

Метою Революції Гідності було знищення олігархічної системи, подолання ментівського свавілля, покарання корупціонерів, відстоювання власної гідності і т.д. Як бачимо, мети Революція не досягла, а це означає, що вона не завершена або програна (в залежності від того, здамось ми чи ні).

Я не зустрічав жодної людини, яка була готова йти під кулі за безвіз, "європейські цінності" чи членство в ЄС.

Проте, знаю безліч тих, хто ризикував життям за власну гідність, Україну, перемогу над олігархічно-ментівською системою, за майбутнє своїх дітей.

Схема "Євромайдан=Революція Гідності" є нічим іншим, як маніпулюванням. Намаганням приспати українців та видати вимоги Євромайдану за вимоги Революції Гідності, адже їх виконати відносно не важко. На цьому поставити крапку в цій історії та оголосити "ми перемогли!"

Напади на активістів, розгони мирних мітингів правоохоронцями, безліч політв'язнів - це ознаки контрреволюції.

Тож, не варто думати, що ми перемогли після втечі Януковича. Перемогли єврооптимісти, заробітчанє, грантоїди та організатори гей-парадів. Україна ще не перемогла.

Історію переписують... Але ми ще пам'ятаємо для чого і за що виходили.