1 10712384 737608269644808 7311645444520528942 oКажуть, якщо над людьми знущаються, і вони перестають плакати, а починають сміятися і жартувати з проблем – це точка кипіння, після якої буде вибух.

На днях у соцмережі запостили відео «Гімн львівський забудовників». А ще перед тим про Львівського головного архітектора поширювали саркастичну Оду будівничому Львова. І це свідчення, що ДІСТАЛО! Як же людей це все дістало! Мало того, історія Львова показує, що це його чорна мітка! І довго архітектором Львова він навряд чи втримається.

Нагадаємо, що у 2015 році до такої точки кипіння львів’ян довів Андрій Павлів – колишній директор департаменту містобудування і паралельно – багаторічний головний архітектор Львова.

Тоді «Народна дія Львів» у серпні 2015 році прийшла на прийом до Садового, де вимагали відставки Павліва. Тоді Садовий пообіцяв "Народній дії" створити комісію зі службового розслідування його порушень.
Вже тоді людям закипіло. І у соцмережах з’явився ролик про Павліва. Де обіцянка Садового зафіксована. Комісії Садовий так і не створив, але Павлів у грудні 2015 року звільнився за власним бажанням.

Тобто Садовий зрозумів, що забагато. І на місце Павліва поставив Юліана Чаплінського.Спочатку виконувачем обов’язків начальника управління архітектури, а потім плавно, з фіктивним конкурсом, якого фактично не було, призначив головним архітектором міста.

Коли у ФБ почали шарити Гімн львівських забудовників, подумалося, що історія має здатність повторюватися.
Як каже історія Львова, Садовий має три місяці, щоб звільнити ЮЧ. Інакше буде вибух!
Львів’яни більше не терпітимуть хамства і знущань над собою, нелюдського ущільнення і торгівлі Львовом направо і наліво руками головного архітектора міста.

Ставимо ставки, чи протягне Чаплінський довше за Павліва! Але з огляду на настрої львів’ян, сумніваюся, що він зможе втриматися на посаді більше як три місяці. Інакше буде вибух! Який Садовому перед виборами ой як не потрібен!

Пост скриптум: Колись одна бабуся розказувала таку казку:
В одній країні жив злий і жадібний, але дуже розумний правитель. Якому все було мало.
Прикликав податківців і наказав обкласти народ величезними податками.
Ті все виконали і обклали людей податками.
За півроку каже васалам: «Йдіть подивіться, що люди роблять?»
Ті пішли подивилися, вернулися і розказують : «Плачуть».
Правитель каже: «Отже це ще не дуже їм зле. Додайте ще податків».
І з півроку посилає довитися знов. І знову люди плачуть.
Тоді втретє наказав правитель додати податків. І коли васали глянули на наслідки, то кажуть «Сміються люди».
Тоді правитель відповів: «Раз сміються, то їм справді погано вже. Треба зменшувати податки. Або втікати».