41974114 1878371445611709 7169709265081335808 nНе голосуєш на виборах - програєш право будувати державу! Без жодних заперечень і сумнівів, молодь повинна йти на виборчі дільниці. Аби не ставати співучасниками злочину!

Я не писатиму високих фраз про патріотизм і обов'язок перед народом. Хоча так воно і є. Скажу одне: голос на виборах молодої людини - у 21, 23 чи 25 - ще один квиток у доросле і свідоме життя.

Це одна із тих відповідальних місій, яка більш широко відчиняє двері зрілості. Бо ти самостійно і виважено, а так воно повинно бути, робиш вибір, кого підтримувати. Чиї погляди і думки тобі припадають до серця найбільше, з ким із кандидатів ти готовий розбудовувати Україну. Головне, щоб не руйнувати. Для цього багато читайте, слухайте і вслухайтеся, аналізуйте! Шукайте того, хто вартий вашого голосу. Але не ігноруйте. Забити на все - найлегше.

І навіть якщо ви не підтримуєте нікого, все ж прийдіть на дільницю. Як варіант - перекреслість бюлетень, розмалюйте його. Тоді він буде недійсним. В іншому випадку вашим голосом можуть скористатися.І ви без фізичної участі, через байдужість, станете співучасником злочину. І хай Вас не покарають згідно зі статтями кодексів, закони патріотично-громадянської Конституції ви порушили.

Запам'ятайте: якби голос кожного з нас був неважливий, за нього політики не боролися б так активно в ефірах, на білбордах і у промовах!