1 50830684 2147095502000511 1463770797741965312 nЯк зараз пам'ятаю: "Ми будемо стояти до травня", - Турчинов. "Мирним протестом змусимо Януковича піти геть", - Яценюк. "Назар, Лакоста - піднімайте наших, шикуймося, пішли", - Карп'юк.

І ми підняли кого змогли, забігаючи до наметів. Інші самі відчули, що щось почнеться і почали гуртуватися. Ми вишикувались в колону, маючи в руках доволі різний реманент - від банальної дерев'яної палиці (у мене до прикладу), до біт, рогаток, ланцюгів та ще багато чого.

Ми знали на що йдем, тому керівництво постановило залишити мобільні телефони у наметі під охороною. Також, не дивлячись на "Закони 16-го січня" у нас у всіх були закриті обличчя та більшість з нас була в касках - як в зелених металевих так і в пластикових будівельних.

Прийшовши на Грушевського, ми довго не панькалися - фактично одразу було підпалено "ПАЗік" та й взагалі - понеслась. Кличко з вогнегасника отримав струю, трохи пізніше, в прямому сенсі, гучно нах.й був посланий Яценюк, який з охороною прибіг до нас намагаючись вмовити повернутися на Майдан...

Ми запалили новий вогонь Революції - і не збиралися відступати... Славетний день Гідності та безшабашної волі. Наш День. Наша Вогнехреща...