1 e444en578589hot 1Сьогоднішнє рішення - не про Супрун. Вона тут взагалі ні до чого. Це рішення - про нас з вами, про кожного з нас.

Ніким ніколи не реформований, корумпований по самі свинячі вуха, "ригівський", до того кучмівський, ще до того комуняцький обласний адмін суд ухвалив, що ми з вами не заслуговуємо права на нормальну медицину, а наші лікарі - на чесну гідну оплату праці.
Більше того - нас ткнули носом в те, що взагалі всі ці "гамериканські штучки" - не про нас, що ми приречені животіти та здохнути совками посеред совка, і єдине на що здатні - це все життя годувати "колядників" з таких от окружних судів.

Можливо, обласний адмін суд правий. Якщо ми проковтнемо це рішення та утремось - певно, так воно і є. Маємо те що маємо та те на що заслуговуємо.
І тоді цей вирок стане переламним у новітній історії, стане вироком всім нашим реформам, вироком Революції Гідності.
Якщо ж ми здатні розгорнути потужну кампанію на захист не Уляни - вона сама себе здатна захистити, її силі ще повчитись багатьом з нас, - а на захист найбільш успішної та системної з усіх реформ чинного уряду, на захист нашого права на таку реформу - тоді цей вирок також може стати переламним. З нього може нарешті початись найбільш болюча та найбільш необхідна країні реформа - реформа досі незламного корумпованого кривосуддя, та побудова системи Правосуддя. Системи, де стане неможливим судовими ухвалами повертати на посади корупціонерів та катів Майдану, скасовувати рішенням сільського суду загальнонаціональні реформи, відправляти за грати захисників країни за те, що вони її захищали тощо. Натомість може народитись наш суд, якому дісно можна буде довіряти та до якого матиме сенс звертатись у пошуках істини.

Ми на роздоріжжі, і все залежить від нас. "Справа Супрун" покаже, чи здатні ми захистити здобутки Революції Гідності, чи ж перед окружними "колядниками" ми маємо менше сили, аніж мали перед "Беркутом" та російськими військами. Як і в 14-му, попри все вірю в нашу перемогу.
Слава Україні!