13263689 1075448119196511 8990620376295520683 nпривіт. 
я хочу поговорити про дещо важливе і це не вибори.
і навіть не те, про що ви подумали.
я нещодавно тут повелась на одну хуйню і мені до сих пір трошки соромно перед власним раціо, тому я мушу поговорити про це з вами. спільното, я схибила.

уявимо, що ми психотерапевтична група, і я говорю вам:
- привіт, мене звати Катерина. ніколи не використовуйте літеру "Є" на початку мого імені, якщо ваша ласка. мене звати Катерина і я читала скріни форуму педофілів. так, звісно, це пов'язано з тим, що в мене є дитина. але це не вибачає мене. так, звісно, останнім часом моя дитина 
почала говорити з незнайомцями, чого раніше не було. я спостерігаю за нею, поки що не обриваю цих контактів, щоб зрозуміти - як далеко дитина може зайти в спілкуванні з людиною, яку бачить вперше. вона легко йде на контакт і це мене лякає. але навіть це мене не виправдовує, тому я мушу поговорити з вами про те, що

є низка інформаційних технологій, які працюють як вірус. ви, мабуть, чули про це. але не всі чітко уявляють собі про що йдеться. йдеться як раз про таку фігню як "скріни з педофільських чатів".

педофільські чати - це хардкор, звісно. але всі ви періодично бачите новини в пабліках про те, що вкрали дитину. діти зникають раз на пів року, приблизно. потім є різні загадкові підліткові штуки - Синій Кит, наприклад, чи ще щось подібне. ці теми активно розганяються в горизонтальних комуникаціях за допомогою вертикальних.
тобто, якщо ми будемо довго шукати - звідки ця інформація вперше з'явилася, то ЧОМУСЬ в 100% випадків ми отримаємо мусорів. так було і у нас з тим самим Синім Китом - ЧОМУСЬ так сталося, що ним опікувалися нардепи з мусорської фракції "НарФронт". так, наприклад, нардепка Сюмар (НФ) жалілася, що її доньку в київській школі активно запрошують до Синього Кита, хоча її донька вчиться в закритій лондонській приватній школі. упс.

є дуже велика вірогідність, приблизно така ж велика, як рейтинги Назарбаєва в столилиці Нурсултан, що всі ці Сині Кити і скріни з педофільських форумів - вигадка силових структур.

крім залякування батьків суїцидом і наркотиками, є ще одна тема - антищеплення. змова фарммафії. всі до гомеопатів! хатні пологи. багато інших спірних тем. 
всі ці дискусійні теми і з того і з іншого боку підтримуються рсскми ботофермами. так само, як і новини про зникнення дітей, як і скріни з чатів педофілів, як синій кит, як пабліки ЗА щеплення. як організації батьків проти педофілів, як рух проти абортів, як рух за аборти, як купа різної іншої надважливої конфліктогенної хуєти.

суть в тому, що всю цю теорію керованого хаосу Дугін сформулював ще 25 років тому. але тільки зараз вона може бути втілена. різноспрямовані концепції. будь-який розлам, будь-яка незгода мусять стати прірвою між людьми. секрет в тому, що легко керувати не тупими людьми. легко керувати атомізованим суспільством.
лкгко керувати не тим соціумом, де немає лідера, легко керувати суспільством, де немає СОЛІДАРНОСТІ. солідарність - крихка матерія. 
саме нею ми так захоплювалися під час Майдану, під час добровольчого, волонтерського руху. саме це об'єднувало таких різних людей і робило з нас НАЦІЮ. саме цим ми пишались - один одним. 
саме це ламають скріни з форуму педофілів і синій кит.

пам'ятаєте єбануту підарачу "Окна" з Дмітрієм Нагієвим? пам'ятаєте що вона з'явилася в 2002 році? Путін посів місце Єльцина вже 2 роки і йому треба закріпитися на владному Олімпі. йому потрібне максимально атомізоване суспільство. як атомізувати суспільство? - бити по базових речах - діти, родина, безпека. потрібно продемонструвати кожному окремому громадянину, що всі навколо - дебіли. 
так-так, ти один розумний! розумний і раціональний. ти молодець, але один. дивися, всі навколо:
- їбуть пінгвінів
- їдять кал 
- вбивають матерів
- продають власний кишківник за пляшку горілки
- в прямому ефірі б'ють дідуся-ветерана
- варять наркоту в пляшечках власного немовляти
- брат гвалтує сестру, потім гвалтує їхню спільну дитину, опитування показало, що таких 48%.

зацікавленість в подібних шоу, які вся країна дивиться роками, приводить до того, що більшість впевнена в тому, що всі довкола - дебіли і на них не можна розраховувати. решта реаліті шоу добиває тренд. ВСІ ДОВКОЛА ДЕБІЛИ. ДЕБІЛИ І ЗЛОДІЇ. НІХТО НІКОМУ НЕ ДОВІРЯЄ. 
зараз все це намагаються провернути тут. за підтримки порохоботів, до речі. максимум пиздеця! НАРІД НЕ ТОЙ! увага!! всі дебіли! як хто дебіл? ти бачила з ким ти в друзях? - вона ж проти щеплень! а ця - проти абортів! увага!!! красний код! - письменник не вживає фемінітивів!

і так, це працює. от я вже відчуваю відразу до людей, які не щеплять дітей. якщо хтось із них напише, що йде на умовний Майдан 3.0., спершу я подумаю: ой, ну ця єбанашка пише, вона ж проти щеплень! я точно хочу стояти з нею на одній площі?

форуми педофілів - це ще краще. педофілів (судячи з форумів) ДОХУЯ. ніхто не знає - хто вони. хто завгодно. можливо, твій кращий друг, батько, брат, чоловік. нікому не можна довіряти. ні з ким не можна стати пліч-о-пліч. сиди собі вдома, радій, що дитинка ціла. це головне. в усіх є діти. тактичні цілі зрозуміліші. головне, що тут, зараз, в ситуації, коли всі навколо дебіли, педофіли, проти абортів 
і щеплень, ти, на мікроострівці раціо сидиш і тримаєш на руках свою дитину. і вона НЕ ПОМИРАЄ. вона тут, з тобою, все нормально, ми впораємося, всі довкола дебіли, х-хли їдять снігурів, розпинають хлопчиків, але що нас може здивувати після "Дом-2" і "Окна"? - Хуй шо.

а якщо зовсім погано буде, вийдемо на МОНСТРАЦІЮ.

і так живе наш ворог вже майже 20 років, а ми дивуємось глибині їхньої дегуманізації і тому, що така величезна країна не може зібрати хоча би мільйонний мітинг. вони просто не вірять один одному. не поважають один одного. 
для них кожен - це чужий. і кожен - це ворог. навіть не ми для них вороги, а просто кожен ІНШИЙ. просто ми - інші, яких їм дозволено вбивати.

і тепер вони намагаються провернути цей експеримент з усім світом. але особливо - з нами. бо ми - важлива ціль, стратегічна. тому не забувайте, молю вас всіма Богами (тому що Боги - не важливі, важливі ви, кожен із вас), що як би нам зараз не намагалися розказати про наші розбіжності, є дещо важливіше.

я антиклерикал, за щеплення, мене не хвилюють ваші аборти і рівень освіти. мені все одно якого ви кольору і в якого Бога ви вірите. мене не хвилює етнічність, гендер, гомо чи гетеросексуальність, мені похуй чи сортуєте ви сміття і якщо ви купили енергозберігаючі лампи - ви молодець, а ні, то й ні. якщо у вас 10 дітей - ви молодець. якщо у вас нема дітей - чудово, світ і без того перенаселений.

мене хвилює тільки одне - чи важлива для вас Українська Держава і наше спільне плюралістичне існування в ній. і я дуже сподіваюся на те, що це стане основою для нашого співжиття. для великої справедливої чесної солідарної України для всіх, хто любить її.

і я правда люблю всіх вас, хто й досі тут. пильнуйте. будьте уважні і відповідальні. це складно, але Будда попереджав.