1 35en 0985778hot 1Коли сьогодні кажуть, що ці вибори Президента України є одними з найбрудніших, то зазвичай це говорять люди, які вже побачили чимало. Це політики «старої генерації», які очевидно мають чималий досвід, але, зазвичай, цей їхній багаж є важким, негативним, замішаним на інтригах, «схемах», «чорних технологіях».

Ці люди, зазвичай, є абсолютно розчарованими і не вірять, що зміни насправді можуть відбутись. Ці люди сприймають будь-які вибори, як можливість підзаробити, кудись «заскочити», втертись в довіру, «доторкнутись» до лідера. 

Попри те, що вважаю себе політиком так званої «нової генерації», на собі відчув весь масштаб того, про що «за кавою» розповідали більш досвідчені люди. Я бачив, що таке адмінресурс, яка його сила і якими покірними раптом стають донедавна дуже сміливі і активні громадяни. Бо погодьтесь, якщо ти, до прикладу, новообраний голова ОТГ, а тобі з «високих кабінетів» натякають на можливу відсутність коштів у бюджеті- ти «ДУМАтимеш»... Чи до прикладу, якщо ти працівник комунальної установи - чи можеш відмовитись «добровільно» відвідати зустріч певного кандидата...
Але, разом з тим, мені пощастило бачити, і працювати, з людьми, які прагнуть змін, яких важко залякати «помахом пальчика», які, замість вилити тонну негативу в соцмережах, йдуть на вулиці свого міста й спілкуються з іншими людьми, переконують, пояснюють.
Я сам теж пройшов чимало кілометрів Львова з агітматеріалами й бажанням переконати львів`ян, що ми можемо жити краще.
Так, мені зустрічались люди, які не поділяли мою думку з приводу кандидата, довіреною особою якого я є, але я завжди з повагою ставлюсь до інакшої позиції, інакшого вибору. Важливо тільки, щоб кожен з нас таки мав власну позицію. Щоб кожен з нас зупинився і подумав, проаналізував, відкинув все сміття, яким нас годували впродовж місяців виборчого процесу і чесно, відповідально вирішив - так, людина, за яку я голосую, варта мого голосу.
Те, що ви образите, забаните в соцмережах людину, яка не підтримує обраного вами кандидата, честі вам не зробить. І країну не змінить. Та загалом не змінить нічого. 
Зміни можливі лише там, де до них готові. Бо життя після виборів, я вас здивую, є і воно продовжується. Та навіть нам всім, в незалежності від того, хто очолить Україну, доведеться багато і важко працювати, щоб обіцяне втілилось в життя. 
Тому хочу сказати ДЯКУЮ людям, які знайшли в собі сили достойно пройти непростий шлях до «першого туру», дякую за підтримку, довіру, допомогу і безумовно критику. Я став сильнішим. А ще я дуже прошу усіх львів`ян не лінуватись, не думати, що все «само себе зробить», а таки прийти на дільниці 31 березня та проголосувати. Бо вибори - це той момент, коли кожен з нас і правда шось вирішує й дуже багато на що впливає. Вибори - це коли всі без винятку політики, повністю залежать від нас, а не навпаки!