yaroУся стрічка ФБ заповнена радісними соплями про те, що на засіданні КМ Аваков закликав закриття "Сбербанку" в Україні через те, що вони в Росії обслуговують клієнтів з паспортами ДНР/ЛНР. І це ж треба було знайти таку дебільну аргументацію?

Вам же завтра по аналогії доведеться вимагати закриття в Україні Райфайзен-банку чи Креді Агріколю, чи Банку Кіпру. Пояснюю для тупорилих, що кожне підприємство/банк працює виключно і лише по національному законодавству країни перебування.

І якщо в Рашці по закону передбачено обслуговування таких громадян - то робити це будуть абсолютно всі банківські установи, а якщо в Україні це заборонено - то, відповідно, жоден банкір, включаючи російських, не візьме в руки такого сурогата паспорту. 

А філії російських банків в Україні треба закривати через те, що вони несуть загрозу економічній, а відтак і національній безпеці. Та й інші інвестиції Рашки треба націоналізовувати на основі закону через агресію по відношенню до України та фінансування тероризму. Вони ж не посоромилися націоналізувати всю власність України в Криму.

А наш антимонопольний комітет ще й дозволяє збільшення російських інвестицій в енергетичну сферу. Ось це злочин, як і виготовлення Мотор Січчю вертолітних двигунів для російської армії. 

Так що не тіштеся дебільній аргументації. Вона завтра може вилізти боком.