1 57567ens 78968hot 1Я, Євген Терехов, ветеран АТО, позивний «Титановий Джексон». Воював у складі 20-го БТРО. 

На війні я втратив багато друзів. З Донбасу в тілі я приніс більше вісімдесяти осколків, 24 ще в мені, і титанову пластину в голові - такий мій внесок у мир в країні. 

Пам'ятаючи людей, які воювали і воюють за Україну, менше всього я хочу, щоб їх втягували у політичну боротьбу. А це намагаються зробити щодня, цинічно прикриваючись гаслами - «в ім’я України». Нашими руками намагаються організувати провокації та протести. В останні дні перед голосуванням, завтра під час дебатів та у день вибрів закликаю усіх військових бути осторонь політичних протистоянь. 
Знаю, що у вас в усіх жорстка громадянська позиція. Але уникайте маніпуляцій з боку політиків вашими почуттями і відчуттями. 
Пам'ятайте, що спокій громадян на всіх акціях, дебатах та під час виборів будуть захищати поліцеські і гвардійці. Багато із них сиділи із вами в одних окопах. Допоможіть їм, підтримайте. Як тоді, на війні. Наша сила - в нашій єдності. Давайте, щоб політики цього не змінили. І ми за один день не зруйнували те, за що так тяжко боролися і билися 5 років.