923842753897Особисто мені бракує слів, щоб оцінити дії священика і громади у Славську ... Я просто в великому шоці ... Такого дна я не бачив у своєму житті. Я думав, що ми вже на дні, а тут знизу постукали ...

Мені це пригадало радянські часи, коли комуністи руйнували церкви. А тут руками вірних і священика був зруйнований Божий храм. Але, як виглядає, десь давніше був зруйнований храм душ людей у Славську, тому руйнація видимого храму була тільки питанням часу.

Багато людей обурюється дуже сильно і то справедливо ... Не хочу нікого оправдувати. Священик і громада повинні понести покарання. Священик повинен понести в кілька раз більше покарання, бо він стояв на чолі громади. Вважаю, що покарання повинно бути показове і то не тільки за нормами церковного, але і цивільного права.

Водночас, прошу тільки усіх поводитися так, щоб у справедливому гніві не зруйнувати храму власних душ, щоб згодом не поповнити ряди славських заблуканих овець ...

Колись мені один префесор дав пораду на ціле життя: "Боронитися - право природнє. Але, обороняючись, слід вважати, щоби не стати таким самим, як той, хто на тебе нападає"