1 65e9nsh3o65t5 4 45341Ми бачимо повну бездіяльність Садового щодо проблеми сміття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Поки він грається у велику політику, місто абсолютно неготове до повернення йому повноважень з вивозу сміття, а члени команди мера потрапляють до рук правоохоронців за мільйонні хабарі, як це сталося з керівником ЛКП "Збиранка" (нагадаю, що представники СБУ затримали останнього за рекордний в історії міста хабар у 5 мільйонів гривень).

Отож місто - на грані чергового сміттєвого колапсу у Львові, який ми не маємо права допустити.

Більш того, на минулій сесій міської ради нам стало відомо, що АТП № 1 втиху перерахувало 28 мільйонів гривень бюджетних грошей на фірму прокладку Ігора Чуркіна - російського олігарха і власника розваленого і розграбованого ЛАЗу.

Маємо справу із найцинічнішою аферою в місті за минулі десятиліття, у якій серед обманутих - сотні працівників ЛАЗу, яким так і не виплатили зарплати, держава, які не заплатили податків та внесків до пенсійного фонду, комунальні та приватні підприємства різних міст України, яких Чуркін кинув на гроші.

Оце багатомільйонне хабарництво на Грибовицькому сміттєзвалищі та оборудка з ЛАЗом - це вже останні краплі того беззаконня, в яке Садовий занурив усе місто. Він не має жодного морального права і далі керувати містом.