55920911 788302018216685 1519474006720249856 nБагато хто читав мою статтю «Як співпрацює Франківська районна адміністрація з будинками ОСББ».

Шановна Громада, та Голови ОСББ славетного міста Львів. Звертаюся до Вас з закликом прокинутися від "совкової сплячки"! Права Громади міста систематично порушуються органами самоврядування. Якщо Ви згідні це постійно терпіти і чекати, коли впаде манна "з небесної адміністрації", тоді Ви приречені на довговічне жебрацтво, оббиваючи пороги гнилих чиновників. Перша проблема в тому, що Громада не знає своїх прав, не хоче знати, ігнорує своє право прописане Статутом міста Лева!!! Система приручила мешканців бути "мешканцями", а не Громадою - Господарем міста! Благаю ПРОКИНЬТЕСЯ!!! Ви і тільки Ви, керуєте містом, впливаєте на його майбутнє!

СТАТУТ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ М. ЛЬВОВА від 27.12.2017 року.

1. Територіальна громада м. Львова є первинним суб’єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій та повноважень.

2. Територіальну громаду м. Львова складають її члени –жителі, об’єднані постійним проживанням у межах м. Львова, які зареєстровані на території м. Львова (внесені до Реєстру територіальної громади м. Львова) відповідно до законодавства України.

3. Територіальна громада м. Львова здійснює місцеве самоврядування як безпосередньо, так і через її органи – Львівську міську раду, Львівського міського голову, виконавчі органи Львівської міської ради.

Питання. Так чому МИ ГРОМАДА не користуємося Нашими правами???

Ми пишемо звернення, нас ігнорують! Ми пишемо скарги, нам надають формальні відписки! Ми чекаємо в чергах, оббиваємо пороги, втрачаємо надію, щоб НАШІ підлеглі НАС прийняли, начебто вислухали, сказали добре, що вони зроблять все можливе, а пізніше лист, який керівник можливо і не читає, перед тим, як поставити свою резолюцію - Вам відмовлено, не має коштів, не передбачено в бюджеті і т.д.

А те, що "пиляють " кожного року - норма. НАБРИДЛО!!!

ЛКП які переводяться в типу незалежну Управлінську компанію, далі ЛКП. Стара схема. Чомусь всю техніку передають на УК ЛКП! А ОСББ як? А запитатися! Можливо ОСББ також може користуватися технікою, яка належить Громаді. А свавіллям ЛКП не має краю і меж, а особливо ЛКП Сонячне з фальсифікацією документів, з нелегітимність керівника, що доведено Господарським судом Львівської області, ще й за одноосібної підтримки ФРА, яка свідомо в господарських судах підтримує фальсифікації ЛКП. І так в кожному районі. Говорю тільки фактами:

ЛКП Сонячне - підробка підпису мешканця в Протоколі зборів, знищення цього Протоколу за два місяці згідно правил про знищення, чотири кратне відстоювання правдивості Протоколу в Господарських судах, свідомо знаючи (ЛКП Сонячне і ФРА), що цей документ було знищено за 6 днів до його оприлюднення в першому Господарському суді. ????? Система рулить!!!

Кожного року, адміністрації РА ділять (ой, деребанять) бюджетні кошти, тобто НАШІ З ВАМИ КОШТИ!!!

ГРОМАДА СЛАВЕТНОГО МІСТА ЛЬВІВ! МОЖЕ ВИСТАЧИТЬ ХОВАТИСЯ ЗА КВИТАНЦІЯМИ?

Ми оплачуємо і нас нічого не цікавить, робіть! ВАШІ СЛОВА ЗВУЧАТЬ, ЯК ПАН ДО НАЙМИТА.

ТА НІ! ЯКРАЗ ВАС ЦЕ ЦІКАВИТЬ! 

ДОКИ ВИ САМІ БУДЕТЕ ВИРОЩУВАТИ ГНИЛЬ ОРГАНІВ САМОВРЯДУВАННЯ, ВАМ ГРОЗИТЬ ТІЛЬКИ ІНФЕКЦІЙНА ПАЛАТА З ПЕНІЦЕЛІНОМ ЧИ БЕЗ ВЖЕ БУДЕ НЕ ВАЖЛИВО! 

ЯКЩО ВИ СПРАВЖНЯ ГРОМАДА, ЯКА ХОЧЕ ЗМІН, ЯКА ХОЧЕ ЧОГОСЬ ДОБИТИСЯ, ЗАКОЧУЙТЕ РУКАВИ І " АРБАЙТЕН" !!! ЦЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО МЕШКАНЦІВ В БУДИНКАХ ЛКП м. ЛЬВОВА.

ОСББ довели, що спільна власність - розвиток, а під ЛКП - це утримування апарату (ЖЕК). 

Якщо, серед Вас є активні люди, приєднуйтеся до ГО "Рада Співвласників Житла". І ми спільно будемо боротися проти корупції чиновників.

ЗА НАС ЦЬОГО НІХТО НЕ ЗРОБИТЬ!!!

Продовження буде. Протистояння. Серія-3.

Вже з фактами зловживання і документами.