2 00een 007473shot 1Мабуть я б ніколи не написала цей пост, якби вчергове до мене, як до волонтера Варти-1, що відповідає за допомогу хворим діткам, не звернулася згорьована мати, яка у відчаї шукає кошти на реабілітацію важкохворої дитини і якби за лічені хвилини до цього я не отримала на свій телефон смс повідомлення із закликом голосувати за одного такого собі кандидата із 116 виборчого округу.

Кандидата, який всіяв все місто білбордами, агітками, політичною рекламою на тв, у соц мережах, дороговартісними роликами та іншими закликами: «підтримайте, я ж такий хороший, стільки доброго зробив». Вибачте, та усьому є межа, та коли межа перевершує здоровий глузд- це вже абсурд!

Я не пишу це тому, що мій чоловік один з кандидатів. Ні, причина не в цьому! Він дружить з головою і не вдається до таких абсурдних методів. Мені просто боляче за тих діток, за їх батьків, які живучи на межі бідності, відкладаючи останні кошти на лікування, з сумом спостерігають за цим передвиборчим цирком.

А чи знаєте Ви, що вартість одного білборду- це вартість двохтижневої реабілітації для дитини з ДЦП? Для Вас, дорогі кандидати, це лише формальності передвиборчої компанії, для когось- це шанс на повноцінне життя!

Переглядаючи декларації є розуміння, що оплатити таку кількість реклами Ви просто не всилі самотужки! Маніпулюючи людською свідомістю та заявляючи про свою «чесність» Ви йдете у верховну раду перш за все, щоб відпрацювати кошти «дядька», інтереси якого Ви відстоюватимете на верхівках влади. Будьте нарешті людьми! Це ж Ви робите показово великі хрести на грудях перед церквами, а насправді обманюєте, зневажаєте людей, тих, хто Вам вірить.

Зробіть хоч щось хороше в своєму житті не переслідуючи власні цілі. Допоможіть онкохворим дітям, покинутим літнім людяму, сиротам, зрештою нагодуйте безпритульних!! Люди більше оцінять це, аніж про...ння грошей на розсилку смс та інші дурнуваті речі, від яких вже просто нудить.

Друзі, пробачте за емоційний текст, просто наболіло. Я завжди відстоюватиму тих дітей та їх батьків, які потребують допомоги, адже вони не винні, що живуть у країні, яка про них не дбає! Не перестаю вірити, що колись щось тай таки зміниться. А зараз я просто хочу подякувати кожному, хто не проходить повз пости про допомогу і щиро співчуває потребуючим. Ви Люди з великої літери і вдячна Богу, що мене оточує так багато свідомих людей.