67617266 10157656623863826 3509006650407124992 nПро початок епохи постправди та як я став паперовим бароном. 

Після того як я почав писати свій блог про поліцію #записки_дільничного та разом з Віка Балицька запустили флешмоб #вимагаю_реформу де громадяни передають папір поліцейським, бо держава не може їх забезпечити потрібною канцелярією, я з нетерпінням вичікував відповідь від керівництва. Тому що систему характеризує не помилку, а реакція на помилку. А вона перевершила всі мої сподівання: мене намагаються звинуватити в корупції.

Прийшов я одного ранку на роботу в свій відділок поліції та почав роздавати пачки паперу поліцейським, взамін вимагалося лише фотографія з ним. З'явилися мужні хлопці та дівчата яких ви бачите внизу на фото. І їх поява говорить про те, що не тільки суспільство вимагає реформи поліції, а і самі рядові її представники вимагають змін. Тому, що зробити таку фотографію - це бунт та сміливість. Дякую вам за це ви круті, ви вселяєте надію.

А далі почався Орвелл… моє керівництво сказало, що по даному факту напишуть рапорт, який буде розглядатися на предмет корупції в моїх діях. А тепер ще раз: я пишу блог я якому звинувачую в корупції систему МВС через те, що полійські не забезпечені папером, комп'ютерами і т.п., організовую флешмоб та роздаю цей папір замість керівництва, якому держава виділяє на це гроші, а корупціонером виявляється дільничний, а не таваріщ начальник. Це просто прекрасно). Мене навіть намагалися шантажувати мовляв: “якщо фотки в мережу не потраплять, то все буде добре”. Уявляєте, мене навіть не спробували купити посадою).

Після моїх публікацій та флешмобів в мій відділок прийшла особова інспекція та почала розкручувати “паперову справу”. І виявляється, що папір то в області є. А винні мої безпосередні керівники, які не доповіли вищому керівництву, що він потрібний. Тобто винними зроблять не начальника області і його замісника по матеріальному забезпечені, а начальника дільничних, його заступника. Андрій Цоба ваші підлеглі з Шевченківського ВП також не забезпечені папером тому вони також на фото присутні. Пишіть швиденько рапорти, бо прийдуть і по вашу душу та розкажіть іншим. Бо там де немає паперу прийду я з флешмобом, а за мною перевірка.

Передарюк Євгеній ходив на прийом до начальника обласного главка і про всі наші біди розповідав. Та закидував компетентні органи заявами та рапортами з даного приводу. Всі про все були вкурсі. І така ситуація не в нашому райвідділі, не в області, а по всій Україні.

Офіс Президента України вітаю вас з закінченням епохи бідності та початком епохи постправди. Вимагаю реформи!
Далі буде..

ACAB

Р.S. Нарід, порадьте в коментарях на всякий випадок практикуючого адвоката в області корупційного законодавства.

/ #записки_дільничного - це літературний проект, який оснований на реальному суб'єктивному досвіді автора, але події та прізвища відображенні в тексті (ясне діло) не мають свого підтвердження в реальності). Позови в суд можете не подавати.
Кожна ваша вподобайка, репост та коментар мотивують автора писати ще. Не стримуйте себе в цьому. Не забувайте підтримувати флешмоб #вимагаю_реформу. 
І найголовніше не забувайте допомагати нашій армії, війна триває:Допоможи фронту Картка Приват для збору коштів: 4731 2191 0290 7791 Богдан Масляк /