1 67786494 2837747456242396 6365974180801806336 nНа жаль, не змогла бути на зустрічі пана мера з громадою Кастелівки. Але відео подивилася. Пан мер виступив, як ведучий на батлі челябінських реперів. Поставив собі галочку і ся втішив. Аргументи пана мера: люди собі купили будівлю і можуть робити з нею, що хочуть.

А пан мер не думає, що ці люди живуть не в пустелі, а в соціумі? І чи дійсно вони можуть робити, що їм заманеться? 
Я собі купила квартиру. За вашою логікою я можу її переобладнати під сміттєспалювальний завод? І пох мені на думку сусідів, це ж я купила.

Другий аргумент пана мера, що час рухатися в Європу і замінювати стару архітектуру на нову. 
Пане мер, ви десь в Європі таку архітектуру бачили? І справді - назвіть бодай одну будівлю, збудовану при вас, якою ви можете пишатися. 
Про європейських архітекторів можу погодитись. Але назвіть бодай одного з числа ваших «архітекторів», роботою (витвором) якого може пишатися місто. А ви знаєте, що є архітектори і «архітектори». А це две бальшие разницьі, как говорят в Лисичанске.

Повертаючись до вілли Терлецького. 
Якісь люди, в якийсь спосіб, купили собі віллу для своїх потреб. Вона видалася їм замалою. Логіка підказує, якщо так сталося, то треба продати віллу, яка їм не підходить – і купити собі ділянку землі в іншому місці, де громада не має нічого проти – і там будувати. 
Вам ратуша як? Не замала часом?

Відносно батла рефері. Пане мер, наскільки я розумію, місто має бюджет на озеленення. Якась частина цього бюджету, за логікою, припадає на район Кастелівка. За час вашого мерства (12 років) у цьому районі не було висаджено ні одного дерева. Я так розумію, ви закумулювали дуже великі кошти на Кастелівку. Ви ж їх не потринькали?

Видатний, визнаний світом, Іван Левинський проектував цей район під назвою - місто-сад.

Я маю пропозицію. На тому місці, де ви плануєте будувати готель, який ми вам збудувати все одно не дамо, я пропоную закласти парк під назвою «Місто-сад», використавши для цього закумульовані за 12 років кошти. Громада проти не буде. Ми можемо зробити з вами зустріч. Наприклад, на стадіоні, який ви теж хочете забудувати, і який ми забудувати не дамо. 
Збереться вся громада Кастелівки, і можете бути на 100% переконані, що за такий парк проголосують всі до одного. Я сама висаджу дерево, мабуть дуб, в пам’ять про Василя Сліпака.

Ще одне питання. Ви, як експерт по сміттю, могли б заїхати і подивитися на свинюшник, який розвели по всій Кастелівці. Я, як львів”янка і мешканка району Кастелівки, справно і вчасно оплачую за прибирання прибудинкової території. Чому так брудно? Куди ідуть наші кошти? Ви на них утримуєте «архітекторів»? Чи муніципальну дружину? Якої в нашому районі не бачила ні разу. А наркоманів тут не менше, ніж в будь-якому іншому районі міста. Чи вам ще шприців нафотографувати? Я можу, це не важко. Їх тут повно.

А взагалі, разом зі своїми «архітекторами», забудьте про будь-яке будівництво на Кастелівці. Ще раз - ваш «професіоналізм» громада вже оцінила на обох минулих виборах. І оцінила його в межах статистичної похибки. А отже не вам розповідати комусь про європейські міста. Ви для чогось постійно їздите в Лисичанськ. Я думаю, за мера вас і там не оберуть. Залишіть людей в спокої.

P.S. Дерева не висадили ні одного, а спиляли цілу купу здорових. Це дендрофобія? 
Чи пеньків вам нафотографувати?