1 0en8455 shot 1Люди діляться на дві великі групи: прихильників цивільної зброї та її супротивників. До супротивників традиційно відносяться злочинці, поліцейське начальство, громадяни з ірраціональними страхами і просто дурні люди. Я належу до прихильників. 

Особливо тупі вівці вважають, що зброя на руках у громадян миттєво призведе до масового кровопролиття, а всіх захистить професійна робота поліції.

Коли тупій вівці показують факти, що свідчать, що право володіти зброєю призводить до зниження числа вбивств, грабежів та зґвалтувань, а заборона - навпаки, до зростання злочинності, тупа вівця бекає, мовляв, "треба враховувати різні фактори" і "напевно там стала краще працювати поліція".

Включіть головний мозок, вівці!

Коли злочинець ломиться в ваш дачний будинок або дістає ножа в підворітті, коли компанія гопників починає оточувати вас з бажанням не просто відібрати ваш гаманець, поліції поруч немає. 

Завдяки вам же, тупим вівцям, злочинець надійно захищений. Громадяни гарантовано беззбройні. На відміну від законодавців, які проти цивільної зброї, але при цьому самі себе нагородили зброєю.

Поліція приїжджає, коли випадковий перехожий на світанку виявить ще живе ваше тіло з вибитими зубами, зламаною щелепою і пробитим черепом. Або коли близька вам людина подасть заяву про групове зґвалтування, прийшовши до тями.

Як зброя рятує життя... 

Для тих, хто помилково вважає, що життя рятує не зброя, а "професійна поліція", є добірка фактів.

Факт. Щороку громадяни застосовують зброю для захисту себе близько 2,5 мільйонів разів. При цьому в більшості випадків достатньо виявляється лише дістати зброю чи зробити попереджувальний постріл.

Питання тупим вівцям: краще було б їх трупам очікувати на приїзд поліції?

Факт. 200 000 жінок щороку застосовують зброю, щоб зупинити спробу зґвалтування.

Питання тупим вівцям: краще б їх зґвалтували, вашу матір, придурки?

Факт. Збройні громадяни зупиняють в два рази більше злочинців, ніж поліція. При цьому випадкових жертв від дій громадян в п'ять разів менше, ніж від дій поліцейських.

Питання тупим вівцям: ви будете продовжувати розповідати про "професіоналів, які краще впораються"?

Факт. В одному з американських міст був прийнятий закон, що зобов'язує домовласників мати вдома як мінімум одну одиницю вогнепальної зброї самооборони. У цьому місті кількість грабежів знизилося на 89%, в той час, як в середньому по цьому ж штату - лише на 10,4%.

Питання тупим вівцям: ви як і раніше будете приписувати це "професійній роботі поліції", збоченці ви ментальні?

Факт. Абсолютна більшість опитаних злочинців визнало, що наявність у громадянина зброї є причиною, по якій вони уникають зв'язуватися з таким громадянином і ломитися в його будинок.

Питання тупим вівцям: ви як і раніше будете стверджувати, що зброя не захищає?

Але вони ж один одного перестріляють! 

Серед тупих овець є різновид превентивно обісраних баранів. Вони вважають, що "тут не працюватиме те, що працює в цивілізованих країнах", що в нас одразу всі почнуть один в одного стріляти.

Їжу для їх запалених мізків підкидають ЗМІ, що регулярно піднімають свої висячі рейтинги за рахунок репортажів про "розстріли з травматичної зброї".

В якийсь газеті згадували цифру 60 убитих за 5 років. Та у нас за один день в ДТП гине більше.

Подивіться, скільки людей постраждало від злочинців у погонах. Так що треба забороняти в першу чергу?

На руках у громадян уже є мільйони вельми небезпечних мисливських стволів, так чому немає на вулицях масових розстрілів?

Особливий підвид дегенератів починає розповідати про "менталітет". Розумне слово вивчили. "Менталітет", кажуть, у нас такий. Дай тільки можливість - один одного повбивають.

Ми ж тут таке бидло, розумієте, нас хлібом не годуй, дай один одного повбивати.

Чому немає побоїщ у Молдові, де "менталітет" нітрохи не прохолодніше нашого, а місцеве вино ллється рікою? Або їх "менталітет" за роки після розвалу СРСР якимось чином докорінно змінився?

Треба спортом займатися, щоб захищати себе 

2 0 ns86hot 1

Є такі казкові дятли, які вважають, що тренування і заняття спортом дозволять розкидати хуліганів і героїчно захистити себе і близьку людину.

Ось вам фотографії не просто тренованої людини, а офіцера поліції, який чомусь вирішив не стріляти в озброєного ножем гопника.

Якщо до вас наближається гопник з ножем, швидше за все, ви закінчите приблизно так. Тупі вівці проти того, щоб у вас була зброя.

Декілька слів про травматичну зброю 

Травматична зброя неефективна для самооборони. Саме тому, що вона не вбивча, а травматична.

Дуже рідко гумова кулька заподіює скільки-небудь значимі пошкодження. Як правило, навіть серія пострілів не зупиняє міцного мужика в товстій куртці. Може не залишитися навіть синців.

Смерть від травмата - це нещасний випадок, можливий при влучанні в голову з близької відстані.

Наше прокримінальне законодавство забороняє стріляти в голову злочинцеві, який хоче вас пограбувати, згвалтувати чи вбити. Така ось специфічна в нас держава.

Злочинці це знають. Вони розуміють, що весь їхній ризик - це пара несильних ударів. Тому наявність травматичного пугача їх не зупиняє, а може навіть і розохотити.

Саме "нелетальність" цього несерйозного сурогату зброї штовхає недоумків діставати його, наприклад, в розборках при ДТП. Ну пальнешь, ну не вб'єш ж. Ось і красуються.

При тому треба віддавати собі звіт, що в порівнянні із загальною кількістю легальних стволів, кількість таких інцидентів просто мізерна. Відсоток смертей і каліцтв, заподіяних власниками авто, повище буде.

Повторення пройденого 

Для особливо обдарованих, добірних, тупих jdtwm: щороку мільйони людей захищають свої життя, здоров'я, майно, будинки від злочинців за допомогою зброї.

У момент злочину поліції поруч немає.

Зброя врятувала цим людям життя, здоров'я.

Вони повернулися додому цілими і неушкодженими. Чи не пограбованими. Чи не згвалтованими. Ніхто в них не "відібрав пушку".

А в нас сотні тисяч людей стають жертвами злочинців лише тільки тому, що покидьки, наділені владою, охоронювані озброєною охороною та підтримувані тупими вівцями, позбавили їх священного права захищати себе, своїх близьких і свою власність із зброєю в руках.

Доповнення для тих, хто сподівається на ментів або вважає, що зброя людям не потрібна

Ось говориш тупий вівці, мовляв, поки ти будеш gjліцію викликати, тебе на паски поріжуть - тупа вівця бекає "а так пістолет віднімуть і застрелять".

Тупі вівці ігнорують факти: мільйони людей успішно захищають себе, своїх близьких, інших людей від злочинців. І якось немає мільйонів застрелених злочинцями з відібраної зброї.

1 0en 1270shot 1

Отже, ось мент. По-перше, з'явився він уже після того, як людині ледь не дістали ножем до серця. По-друге, він стоїть і ні хріна не робить.

Йому кричать "дістань табельну", а пістолет, схоже, в кобурі у нього.

А кинься мужик з ножем на когось ще - чисто полоснув по шиї, навіть випадково - і ось труп. В результаті не мент, а перехожі заганяли виродка з ножем в кут, пирскали йому в пику газом і повалили. При цьому ніж міг дістати будь-кого з них.

Що було б у США? Громадянин дістав би ствол, направив би його в виродка з ножем, і перший рух в його бік став би для виродка останнім.

Наша рідна держава краще побачить вас з ножем у грудях, ніж з пістолетом у руці. 

І так буде, поки знаходяться маси тупих овець, мекаючих про небажаність дозволу чесним адекватним громадянам ефективного інструменту для захисту себе, близьких і оточуючих.

Українська Асоціація власників зброї