kli 1024x703 1На мою думку, все, що відбувається в Соснівці - це діло рук екс-президента Петра Порошенка. Усю каденцію "шоколадного барона" російське вугілля ввозилось в Україну та пересувалось українською залізницею, але нікому не було до цього діла у Львівській області.

Зрозуміло, що ніхто нічого не зробить проти Петра Олексійовича та його команди на західній частині нашої держави, так як він має тут величезну підтримку.

Так і Семен Семенченко, будучи депутатом Верховної ради, знав про схеми з російським вугіллям, але чомусь під час своєї каденції не займався блокуванням вагонів.

Сьогодні вагони РЖД з вугіллям є на всій території країни, але блокування чомусь відбувається саме в нас?!

Чому?

Припускаю - це схема знищення рейтингу новообраного президента Володимира Зеленського, який немає такої шаленої підтримки, як його попередник у Львівській області та західному регіоні, який є патріотичний і який завжди легко підняти на захист нашої держави.

Не хочу навіть уявляти, що хтось з ініціаторів блокади отримав гроші за проведення різного роду провокацій, підбурення населення та вчинення будь-яких протиправних дій.

Тільки, щоб це все не закінчилось кровопролиттям.

Сьогодні можна зрозуміти, що такі політичні фігури, як колишній міністр енергетики Ігор Насалик, його оточення, смотрящі та інші залишились осторонь прибуткового корита.

Прийдеться згадати першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, який особисто приїжджав відстоювати інтереси Сергія Троцька (ліквідатора), якого намагались пропхати на посаду керівника ДП «Львіввугілля», щоб не втратити тут позиції.

Зрозуміло, що Замлинський не робив це сам, а виключно по вказівці свого керівника Олега Синютки, який отримував настанови від столичного керівництва.

Сьогодні вони втратили ВСЕ - ДП «Львіввугілля», Червоноградську збагачувальну фабрику (ЦОФ), ПАТ «Шахта Надія», Калуську ТЕЦ і будуть втрачати далі.

Як не хочеться нового перевороту в Україні, бо хтось втратив владу. Не хочеться, щоб цей хтось використовував наших патріотів, які захищали цілісність та суверенітет на сході нашої держави.

Не хочеться, щоб повторювались такі події, як в Соснівці 21 вересня. Не хочеться війни.

Але ще раз повторююсь, це в мене така склалась думка, судячи з подій, які відбуваються після виборів.