1 0 ens765 0 hot 1Вставлю но і я свої п‘ять копійок щодо чергової зрадоньки, яка зараз роздувається в мережі. Істерика в волонтерській тусі - влада вирішила вчергове «нагнути» волонтерів, цього разу наїхавши на волонтерські машинки для потреб АТО. Чесно, а там є зрада ?

З 2014 року існує механізм ввозу і безкоштовного розмитнення цих машин і механізм правильної передачі їх підрозділам. Валентина Варава в свій час вгробила купу сил і нервів, щоб це запрацювало, як годинничок. Два тижні часу і машинка легалізована і оформлена, а якщо швидко порухатися, то і за три дні бувало. Для машин, які «залетіли повітрям» в 2014-2016 р. є механізм, як їх поставити на облік . І всі, хто хотів, вже давно це зробили.

Аж тут раптом пішли плачі Ярославни - ущемляють-притісняють. Ріалі? А що взагалі необліковані машини роблять в підрозділах і військових частинах, які є режимними об‘єктами? Чому вони досі не оформлені в кінці-то 2019-го ? Що вам заважало весь цей час?
Ті, хто так гірко плачуть про зраду, ви якось визначіться нарешті - ви хочете, щоб все було по закону, чи щоб «вуйцьо все порішав і залагодив». Бо, як по закону, то що чуже майно має робити на території підрозділу, а якщо «порішати», то вам за порєбрик.

А ви мої любі волонтери, - вчіть матчасть, перш ніж нестися зі всієї дурі і завзяття «прічєнять добро и наносіть радость». Бо ваші косяки потім вилазять боком не лише вам, а й іншим.

П.С. Вангую, що наступний «галдьож і лай» буде коли всім «справжнім волонтерам» в квітні-травні почнуть приходити листи щостя з податкової, що до сплати податків на збори на приватні картки. Вже готую кукурудзу на попкорн. Мішок.