1 0 567en4s30 44h4ot 1
Фото: Обозреватель
Тривожно, друзі. Вже тиждень минув з того часу, як в будинку екс-міністра Кожари застрелили екс-директора "Інтера" Сергія Старицького, а винні досі офіційно не названі і не затримані. Жертву тихо поховали, а далі - тиша.

З моїх джерел у МВС мені відомо, що на момент вбивства в будинку окрім жертви знаходилися лише Кожара та його дружина. При цьому колишній міністр був абсолютно п'яний, і первинну версію про те, що Старицький нібито вистрілив сам у себе, озвучила господиня будинку. Досить швидко з'ясувалося, що вона бреше, і самогубства не було. А це означає, що понести кримінальну відповідальність за усе, що трапилося, має не тільки сам Кожара, але і його дружина, яка фактично є співучасницею злочину та вигороджує вбивцю. Здавалося б усе ясно, але... Кожара гуляє на свободі, ніби з його пістолета в його будинку нікого не вбивали.

У МВС кажуть, що триває експертиза, яка має підтвердити, що мало місце саме вбивство. Але ж убитого поховали три дні тому. Значить, з тілом вже були проведені усі необхідні в таких випадках маніпуляції та експертизи. Скільки ж ще потрібно чекати? Хіба злочинців у подібних випадках у нас не затримують на місці злочину і не поміщають у СІЗО? Чим колишній міністр Кожара кращий за звичайного громадянина?

За інформацією Єгора Чечеринди, зараз Кожару намагається ненав'язливо відмазати колишня депутатка від Оппоблоку Тетяна Бахтєєва, з якою недавно тепло спілкувався у Донецькій області Сергій Сивохо. Суть її аргументів така: "Сергія все одно вже не повернеш, давайте не ламати життя Льоні". Маю велику надію, що друзі та родичі покійного на це не поведуться і не допустять нічого подібного.

А, до речі, а де всі ці люди, які кожен день вимагають посадити "вбивцю Стерненко"? Лукаш, Портнов, Ківа, Азаров - ось ці всі борці за законність та справедливість. Ви чули, щоб хтось із них вимагав притягнути до відповідальності Кожару? Я - ні.

Як же ж так? Цілого екс-директора "Інтера" застрелили, а колеги та друзі того, хто стріляв, вдають, що нічого не сталося. Чого ж мовчить Микола Янович? Адже це його колишній підлеглий по п'яні у себе вдома колобродив. Не бажає ніяк це прокоментувати? А Лукаш? Чи не хоче нічого сказати про свого колегу, який мало того, що вчинив тяжкий злочин, так ще й намагався сфальсифікувати докази та обдурити слідство? Ну звичайно ні, це ж соратник і друг. Своїм можна творити будь-яку дичину.