1 0 89551062 2551765154952191 7168529819817213952 n
Фото ілюстративне
Дорогі брати і сестри! Друзі! Останніми днями поширюється чимало інформації щодо того, як вірянам поводитися в церкві під час богослужінь і особливо причастя Святих Христових Тайн у годину лютих випробовувань щодо поширення коронавірусу.

Застерігаю вас від того, що всіляка зневага до страшних животворчих Тіла і Крові Господніх, які подаються з Святої Чаші, придумування всяких способів причастя, які заперечують традиційну форму причастя у Православній Церкві, або якісь обмеження в причасті істинних Тіла і Крові Господа Ісуса Христа є нічим іншим, як зневагою, богохульством і відсутністю віри в Господа Ісуса Христа та Його Чесних Тіла і Крові.

Закликаю таких порад не слухати та не виконувати, бо ті хто таке впроваджує є занепалими і духовно ошуканими християнами.

Щоб не виникало зайвих запитань, то хочу наголосити на тому, що інших лікарських порад щодо чистоти, гігієни, а також застережень щодо поширення коронавірусу ми не відкидаємо і просимо вірних всіляко їх дотримуватись.

Однак, щодо беззаперечної істинної віри в животворчу силу Тіла і Крові Господніх, то ми повинні стояти на правді і всілякі богохульні поради, несумісні з нашою вірою, відкидати.
Вважаю це звернення особистим!