1 0 ens435430 0hot 1
Фото ілюстративне
Читаючи в стрічці тупі дописи з метою пошуку крайнього в стилі «фсьо пропало, бо винуваті заробітчани ...» мене аж криє злість.

Автори тих «санжарських» думок і закликів так хочуть виділитися, сподобатись та видати себе за фахівців, що тиражують свої некчемні опуси -дописи кожну годину і сіють ворожнечу та хаос.

Вам не подобається , що наші люди масово повернулись із заробітків? А де вони мали подітися? Бомжувати по країнах ЄС залишившись без роботи і житла, бо всюди карантин? Вам не подобається, що студенти (діти), яких за 24 години відправили на карантин, а за 48 годин виселили з гуртожитків і разом з речами викинули на вулицю, повернулися до рідних домівок? Вам хоч в голову приходить, що люди в яких закінчується віза, біометрія або просто відпустка поверталися і повертаються завжди? Чи у вас у всіх бідах винуваті ті хто «понаєхалі» то зі Сходу, а тепер з Заходу?

Мені також не подобаються люди які не дотримуються норм карантину і самоізоляції. Але як ви серед порушників виявляєте тих хто приїхав і заробітчан? В них що на лобі написано? І ЯКОГО ХР@НА ВИ САМІ ЛАЗИТЕ ПО ВУЛИЦЯМ, щоб заробітчан побачити та ідентифікувати, шукаєте сенсації?

Не діліть людей, не сійте злобу! Кожен виконуйте свою функцію і дбайте один за одного. Бережіть лікарів!

Не на людей лийте гнів, а вимагайте від псів аваківських, на реформу яких пішли мільярди ваших податків, виконувати свої забов‘язання: контролювати, притягувати до відповідальності і штрафів порушників, карати спекулянтів і бариг. І тоді все буде добре.

А не можете, то краще витрачайте свій час на написання мемуарів і заповітів, бо іншої нагоди може й не бути. Ми всі в одному човні... Весь світ в одному човні.
І мета не просто плисти, а зробити висновки і доплисти з мінімальними втратами.