onyshkevychПовідомлення від прес-служби «Самопомочі»: "Цинізм і жорстокість Президента не мають меж". На Банковій біля голодуючого Олега Березюка, який, уподобившись Христу, пішов на голодну Голгофу заради спасіння роду львівського, супостати встановили кіоск з шаурмою. 

Сам Президент тричі на день проходжає повз жертовного Олега Березюка, голосно ремигаючи тошнотіками і хот-догами. За ним вприсядку скаче глава адміністрації Райнін з тазіком води, аби Порошенко перед тим, як покласти до рота черговий кусень наїдку, омивав руки, яко Понтій Пілат. 

 Фарисеї з уряду на чолі з Гройсманом по закінченні робочого дня сходяться під АП і на очах змарнілої жертви розпивають алкоголь (після 22.00). А коли залиють баньки, починають водити довкола голодуючого хоровод «Каравай, каравай, йди сміття поприбирай…». 

З прикрістю мусимо відзначити, що до цькування Агнця «Самопомочі» долучилося і жіноцтво з Блоку БПП, очолюване Іриною Луценко. Опівночі вони проводять гендерні семінари, які традиційно завершують хоровим виконанням відомої пісні:
Ой, чула, чула, чула,
Ой, чула, чула ти:
Любив козак дівчину 
І з сиром пироги.

Опісля чого розсідаються по мітлах і відлітають у невідомому напрямку.
 Як у часи сталінських катівень, Правдолюбцю не дають ані хвильки благословенного відпочинку. Як тільки но циніки, фарисеї та пожирачі тошнотіків розійдуться по домах, на пляці перед АП на цілу ніч по колу вмикають пісню «СТЕПу» «Смажений кабанчик, курка в майонезі…»

Але Олег Романович Березюк не здається. І не здасться. 

Лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий щиро засмучений такою низькою поведінкою катів Березюка і душителів Львова. Андрій Іванович пообіцяв, що як тільки він відбуде званий обід і прощальну вечерю з гостями «Альфа-джаз-фесту», то одразу ж неодмінно висловить публічне обурення щодо фактів знущання над Олегом Березюком».