Васюник Ігор11 років Андрій Садовий має повну владу у Львові. Власні шкурні інтереси (не львів’ян) завжди дозволяли йому знаходити спільну мову зі всіма фракціями у ЛМР, і він завжди вмів домовитись з центральною владою – особливо з регіоналами.

Він ніколи не збирав віче порадитись з львів’янами як не дати знищити головну цінність Львова – історичну архітектуру, пам’ятку ЮНЕСКО – бо на цьому роблять гроші його бізнес-партнери.

Він ніколи не питав думки львів’ян чи варто продавати за копійки майно громади і як зробити так, щоб те комунальне майно потім не крали аферисти – бо в тій каламутній воді власниками золотих м2 ставали його родичі, куми і ті ж бізнес-партнери.

Він ніколи не радився з львів’янами як зробити так, щоб інвестори прийшли до Львова, а ті, що є – не тікали – бо про відкати не прийнято радитись, це інтимне.

Не радився також львів'янами про проблему незаконних забудов всього Львова – про золоту жилу від незаконних рішень ручним виконкомом не радяться тим більше.

Освіта, громадський транспорт, комунальні лікарні, сміття і все що хвилювало пересічних львів’ян: все це було в його передвиборчих програмах. І там же залишалось до наступних виборів.

Андрій Садовий ніколи не збирав ані незалежних експертів, ані віче, щоб почути думку чи має право Львів на ще якийсь вектор розвитку окрім «фестивального».

Андрій Садовий був сам собі владою, виступав за децентралізацію і більше прав органам місцевого самоврядування без всяких там втручань в справи міста центральної влади…аж поки не спалахнуло і весь Львів не перетворився на сміттєвий полігон.

Тепер збирає віче. Бо у всій його злочинній бездіяльності «винна влада».

19399994 1265402210248266 1500282866534735925 n

Через рік після трагедії міська влада не представила проекту заводу, не затвердила міську програму поводження з ТПВ, жодної інформаційної кампанії по сортуванню, мер Львова не з’являвся на сесії та громадські слухання інших міст, де розглядали питання про прийом ТПВ з Львова. Відмовився від ділянок, які ж сам перед тим обрав. І при цьому не забував, що сміття – це великі гроші і, не зраджуючи собі, очолив переділ ринку сміттєперевізників...

Політика – звісно є, а де її немає. Тільки почалась вона з подачі мера Львова, щоб прикрити наслідки своєї бездіяльності. Міф про блокаду – від неспроможності Садового говорити з людьми і величезної недовіри до нього (ніхто добровільно не хоче в себе під носом робити грибовицьке сміттєзвалище).

Рішення про передачу Львівській ОДА повноважень про вивіз сміття – єдине, яке допоможе очистити місто. Але радив би очільнику ЛОДА також менше слухати банкову, бо сварки та взаємні звинувачення довели місто до срачу. Ви обоє 8 років працювали рука об руку і обоє винні в цій ситуації.

А нашому меру – не збирати віче, сидіти і начитувати звернення на камеру, а йти до людей і переконувати. Станеш президентом – будеш говорити з телевізора, а поки – топчи мешти і займайся господаркою.