ГалевичСьогодні «Львівській хвилі» 25, а 21 рік тому я віддала їй своє серце, душу і всю себе, бо ЛХ це неймовірні люди, ЛХ це фабрика вражень, досвіду, ідей та постійних випробувань.

Дуже хочеться згадати усіх, з ким звела Хвилька. Хтось прийшов на зовсім трішки, хтось був великою історією на радіостанції, хтось тут і досі, але кожен запускав свою частку енергії в історію радіостанції, яка пройшла через безліч експериментів, спроб, випробувань і перемог і сьогодні без «Хвилі» я собі не уявляю Львів.

В кожного є своя історія і своє ставлення до «Львівської хвилі», єдине, що знаю напевне – ця радіостанція не залишає байдужими.

Дякую всім хто був, є і досі творить історію «Львівської хвилі» , дякую за те, що завжди, коли потрібна допомога, порада, підтримка ви відгукуєтесь і не залишаєтесь осторонь, дякую львівськохвилівцям за те, що Ви створили таку радіостанцію, якою вона є сьогодні. І де б ви не були ви назавжди є частинкою нашої великої родини, люблю Вас всіх, шаную і поважаю.

Саме сьогодні «Львівській хвилі» 25, дякую тим хто почав цей нереальний, на той час, експеримент 11 серпня 1992, дякую тим хто підхопив естафету і отримує кайф від того, що робить зараз. 

Творять і чудять)

Люблю вас всіх!

P.S Форпост приєднується до привітань. Натхнення, нових яскравих відкриттів і вдячних слухачів! Зі святом, колеги! Смикаємо за вушка :-)