20139585 717493665103838 698482065986565414 nВчора (18.08.2017 р). зранку, наші друзі хлопці з бату ім. Кульчицького зареєстрували в ЦНАПі Ратуші подію – благодійний збір коштів на користь наших захисників. Гурт, для якого наші друзі реєстрували дану подію, складається з воїнів-добровольців різних військових частин.

Це хлопці, які дійсно воювали і віддавали своє здоров’я за нас ( і за Садового з його шавками в тому числі). Ці талановиті воїни об’їхали вже багато міст і в жодному, окрім Львова - європейського міста, культурної столиці України, їм не створювали перешкод для збору коштів на АТО.

Cьогодні (19.08.2017р.) зранку, о 08:10 год. наші талановиті хлопці приїхали до Львова, і разом з львівськими волонтерами з ГО «Білі горвати» під’їхали з інструментами до болардів для заїзду на Пл. Ринок (саме цю адресу хлопці вказали в ЦНАПі), але їх не пустили. Папери про реєстрацію благочинного виступу на таваріща Войтусика, начальника охорони в Ратуші, не подіяли. Він опирався на якісь там накази свого рабовласника садового про необхідність додаткових дозволів від самого сонцесяйного. Жодних витягів він при собі не мав і тому надати їх для ознайомлення не зміг. Потім забрався у свою буду в Ратуші.

Майже годину наші волонтери та воїни стояли біля болардів з тими цимпликами (інакше я назвати ті папірчики з ЦНАПу не можу) і з’ясовували, що ж тепер їм робити.

Дякувати Бозі, що і серед чиновників є нормальні люди. До хлопців вийшов п. Свистун з управління благоустрою, який сам пройшов реалії Російсько-Української війни, і сказав, що дійсно, самонеміч протягнула якийсь наказ, згідно якого на Пл. Ринок вже рік (!!!!) як заборонені виступи з засобами підсилення звуку. Пан  Свистун допоміг артистам перейти на Пр. Свободи і підключити апаратуру.

У мене питання:

1. Це лише я не помітила, що наказ діє вже рік???

2. Хто саме з депутатів міськради, поіменно, голосував за цю заборону і в якій редакції? Де можна з цим папірчиком ознайомитись?

3. Чому ж тоді всім заробітчанам, що ні копійки не дають на благочинність, можна обсісти пл. Ринок, а АТОвцям не можна?

4. Чому пиячкам в камуфляжах, які не мають жодних звітів про використання коштів у користь воїнів України, можна собі співати де захочуть, а порядним чесним людям не можна?

5. Чому муніципали не очищають місто від циганів, які обдурюють, обкрадають людей, але «захищають» Ратушу від захисників?