10390968 10152180871373412 8248639300724608188 n"Макрон, нещодавно обраний президентом Франції не має дітей.
- Канцлер Німеччини Ангела Меркель не має дітей.
- Британський прем'єр-мінстр Тереза Мей не має дітей.
- Італійський прем’єр Паоло Джентілоні не має дітей.
- Голландський прем’єр Марк Рютте, шведський Стефан Левен, Люксембургу Ксав'є Бетель, Шотландії Нікола Стерджен - всі вони не мають дітей.
- Жан Клод Юнкер, Голова Єврокомісії, також не має дітей.

Таким чином все непопорційно велика кількість людей, що ухвалюють рішення щодо майбутнього Європи, не мають прямої особистої зацікавленості у цьому майбутньому".

Ви думаєте це агітка Life News? Чергова пропагандистська казочка Кремля про "Гейропу"?

На жаль, це щира правда, а наведений вище текст узятий з порталу Catolic Culture і належить Філу Лоулеру (Phil Lawler), американському громадянину і католицькому журналісту, засновнику Catholic World News.

Оригінал статті тут.

Я люблю Європу, яку обїхав уздовж і впоперек. Її важко не любити. Але коли ми робимо з "євроінтеграції" ледве не національну ідею, слід пам’ятати, що в Європи (принаймні Західної) є й таке не надто привабливе обличчя.

Вочевидь саме воно свідомо чи несвідомо налякало поляків та інших східноєвропейців, які наразі активно дистанціюються від Брюсселю і воліють стимулювати народжуваність замість мріяти абсорбувати чужинців з інших континентів і за їхній рахунок не втрапити в демографічну катастрофу.

Врешті-решт, прямуючи до Європи, слід завжди запитувати себе, чи готові ми некритично наслідувати тих, хто "не має прямої особистої зацікавленості у її майбутньому"? Бо є Європа Аденауера, Черчілля та де Голля, а є Європа Юнкера, Макрона та Рютте...