romkoreplikaУ всіх можливих суперечках щодо особи львівського мера я завжди відстоював думку, що Андрій Садовий – геніальний чоловік. У всьому. Точніше, у майже всьому. Навіть у тому, як можна одним фейсбучним «пуком» опустити багатьох людей.

Звиняйте, за розлогу цитату із фейсбучної сторінки Садового:

«10 вересня мої однопартійці - Ірина Подоляк, Єгор Соболєв, Роман Семенуха, Семен Семенченко та Павло Костенко будуть на КПП "Краківець", аби проконтролювати дотримання Закону та Конституції України щодо Міхеїла Саакашвілі.

Потрібно вміти визнавати свої помилки. Я дуже сподіваюсь, що до моменту прибуття п. Саакашвілі до України, Президент Петро Порошенко зуміє виправити своє непродумане рішення і 10 вересня не стане днем ганьби для країни.

Я хочу, аби позиція "Самопомочі" була чіткою і зрозумілою. Ми не боремось за політика Саакашвілі. Ми захищаємо грубо порушені права громадянина України. Бо завтра те ж саме зроблять і з нашими з вами правами».

Не буду зараз говорити ані за Саакашвілі, ані за його атракцію. Як і за феєричну мудрість Президента. Але виникло кілька логічних питань до його - Саакашвілі - потенційного соратника Садового. Якщо Ви, чоловіче, так вболіваєте за пана Міхо, то чого не їдете зустрічати його особисто? Все ж таки Вам ближче зі Львова, ніж Семенченкові дідько знає звідки. Зрештою, весь інтернет обійшли не знимки Соболєва чи Костенка за чаюванням з Саакашвілі, а Ваші? Та й геть якось не по-чоловічому: як кавувати, то я, а як на скандал підписуватися, то хай Подоляк їде. Порядний грузин ховання за жіночою спиною не схвалює. Сподіваюся, панові Михайлу про вашу хлопську гоноровість не доповіли… А якщо доповіли, то як він оцінює заяву свого… не знаю, як назвати?    

Але, сорі, забув закінчити цитату із посту Андрія Івановича. Цитую: «А Міхеїла я з радістю чекатиму у Львові на каві. У нього тут багато друзів і повага людей».

Мужчина!!!

Ірина Подоляк, Єгор Соболєв, Роман Семенуха, Семен Семенченко та Павло Костенко і їже з ними, коли відтижбитеся на кордоні, а ваш підзахисний якось потрапить в Україну, не заводьтеся по цьомках і обнімашках. Часу нема. Ваш татусько чекає Саакашвілі на каві у Львові.