317251 385426131536104 1726562045 nВересень. Кінець відпусток "слуг народу" , початок нового "політичного сезону". Оживилася й ЛМР. Виконавчі служби м. Львова теж не пасуть задніх. Починаються знову дурні "відмази" щодо своїх провалів у господарці, а радше безгосподарності. 

Реконструкція Личаківської гальмується через елементарну інженерну некомпетентність. І це після досвіду реконструкції аналогічних об'єктів на Стуса і Городоцькій. Інженери іронічно посміхаються й опускають очі. Та ще у ХV сторіччі у Львові ефективно будували водогони й каналізацію. Навіть з кераміки. 

При багатомільярдному бюджеті готують реструктуризацію кредитів ЄБРР. А як же міцне фінансове становище міста й надійне партнерство?
Хочуть додаткові кошти на «Керівництво і управління у сфері складання місцевого бюджету». Ну не цирк? 
Знову масово на маршрути не виїжджають перевізники.

Готується грунт під плани щодо "освоєння" нових кредитів. Починаючи з червня 2016р. після трагедії в Грибовичах цілий рік ми чули з уст міського голови та його клевретів про те, як впродовж двох років домовлялися з Європейським Інвестиційним Банком про позику в 35млн.євро на рекультивацію сміттєзвалища й 25млн.євро на будівництво сміттєпереробного заводу НА 25років і ПІД 2% річних. Ще тоді я неодноразово заявляв що це відверта брехня й не має жодної дотичності до реалій. І ось, як доказ, на наступній сесії ЛМР буде розглядатися договір позики але ВЖЕ з ЄБРР!!! І вже по плаваючій ставці (ліберо), як мінімум ПІД 6-8% річних і явно НЕ на 25 років. 

Основним аргументом впродовж 10 років панування Садового щодо не допущення інвестора для будівництва сміттєпереробного заводу - було небажання інвесторів власним коштом рекультивувати сміттєзвалище. І це логічно. 
"Альо, гараж" , що ж змінилося за цей рік? Тепер вже за кошти міського бюджету ( кредитні ) будемо рекультивувати?. Хочете на 35млн. євро навезти землю й глину в Грибовичі? А ще, по нашій одвічній звичці для "ефективного освоєння" коштів, везти їх будемо з Донецької, Полтавської, Житомирської областей? 

Отак і хазяйнує молода команда "зі знанням двох іноземних мов". 
Хавайте львівці.