DonbasАндрій Садовий коли ви запрошуєте гостей, то несете відповідальність за них. І не лише за їхні вчинки, але й за те, як вони себе почувають у вашому домі. І за те як себе почувають решта мешканців дому - в даному випадку львівяни.

balyckaСьогодні гарячим "гостьовим майданчиком" стало Винниківське озеро. Пороховою бочкою, де одна іскра і біда...Там один із ваших гостей, один із озброєних донбасівців, говорить: "Ми все ждем одной команды, команды "фас". "фу" уже никто не понимает." 

Це я почула під час перегляду стріму з епіцентру подій з уст людини, яка на прикріпленому фото зліва.
Андрій Іванович, який такий "фас" мають на увазі ваші гості? І як ми, містяни, маємо себе почувати при цьому? І не треба казати "спитайте його, що він мав на увазі"! Ні! Ви дали добро на весь цей кількаденний політичний перформанс.

Ви запросили до нашого міста свого соратника і друга Семенченка і його батальйон "Донбас". Люди в військовому спордяженні із зброєю гостюють у нас вже з суботи.Зброя мисливська зареєстрована. Хоча, навіщо їм тут мисливська зброя? вони що на кабана сюди приїжджали? на ведмедя? Але ок. Ніяких незаконних дій з їхнього боку насправді не було. Ці люди себе вели притомно. То факт. Вони розташувалися на території відпочинкової бази у Винниках, біля озера. Сьогодні поступила інформація на 102 про те, що біля озера є якісь люди із зброєю. Формально поліція мала відреагувати згідно закону і встановленої процедури. Далі почалася виснажлива для усіх сторін абсурдна тяганина із перевіркою авто, зброї та документів на неї. Цей весь багато годинний напряг можна переглянути на стрімі, його легко найти у фб. Я розумію, що люди із "Донбасу" теж вже втомлені і виснажені. І поліція знесилена цими кількома днями. Складна ситуація із великою напругою між учасниками. 
Так от, Андрій Іванович, мене цікавить нащо ви нам шукаєте клопіт? І де ви були цілий день? Чого ви за цілий день туди навіть не приїхали? Ви ж знали що там напруга шалена!? Ну знали ж. Ви їх запросили і кинули? Чи ви їх заманили у пастку? У стрімі, до речі, ветеранами висловлюються припущення, що їх хочуть затримати. І для цього, начебто, приїхав до Львова В.Аброськін, заступник глави Нацполіції.
Я сподіваюся, що все закінчиться і усі нарешті полегшено зітхнуть і мирно розійдуться по своїх справах.. Але навіщо ви, пане мер, шукаєте менінгіти нам, львівянам? Ми лише позбулися сміттєвої кризи, то тепер ви нам хочете підсунути громадянську кризу? Ви бавитеся з вогнем. І той вогонь не в наших електоральних серцях.
Моліться щоб та зареєстрована зброя, яка "висить на стрімах" , до кінця спектаклю не вистрілила.
П.с. Тут в коментах пишуть, що це не бат Донбас, а приватна охоронна фірма Семенченка.