Galuna JankoВчора мене буквально завалили листами, які безчинства є у колишніх школах інтернатах у Львові, є й серед них і міського підпорядкування. Але найбільше мене вразило, що керівництво таких закладів прикривається тим, що вони є або родичами депутатів, або підопічними відділу економіки Нацполіції, СБУ та міністерства освіти.

repl 1Так от, якщо ми взнаємо про хоч один випипадок, що бодай хтось з контролюючих органів буде покривати тих, хто краде в діток з інвалідністю, то ми зробимо все, щоб такі нелюди більше не працювали на своїх посадах. Ми покажемо їх на всю країну.
Дякую, що вчора обласна рада та ОДА відреагувала на нашу скаргу. Повернуся з Києва і ми пройдемося по всіх закладах, на які поступили скарги батьків і викладачів.
Ми хочемо жити в країні, де немає корупції, а закриваємо очі, на те, що в діток, яким і так в житті не солодко крадуть ті, які їх би мали оберігати. Ні шановні, потрібно це припиняти. 
Директор закладу, де вже від завтра працюватиме спецкомісія, сказав батькам, що ми хочемо закрити цей заклад, так от скажу я вам, поки я жива нечуючі і дітки з інвалідністю будуть там навчатися і крапка, але красти більше не буде ніхто. За 24 роки директування, накрастися можна було точно. 
repl2Надаю додаткові докази "туристів" у школі інтернаті. Без довідок про СНІД, коросту, сифіліс і т.д., без дозволу ОДА, без згоди батьків, що на ліжках їх дітей сплять невідомо хто.

Пряма мова осіб з працівників інтернату:"...ну ми ж потім постіль перем". Як вам так підходить шановні, то беріть до себе додому, а не підсовуйте дітям всяку заразу.