11229971 742918182518305 5942774571710079871 nА я можу матюкатись? Чи це не пасує державному чиновнику?

Дзвонить до мене журналістка із захід.нету: «Сьогодні авто Синютки побачили припаркованим в недозволеному місці. Прокоментуйте, будь ласка»

А що коментувати, якщо я не в курсі деталей.? Дзвоню до водія – через якийсь час бере слухавку: «Так і так. Був. Припаркував. Винен. Каюсь. І т д.» Я до нього : «Як ти міг, ай яй яй! Ось поважне видання міського голови зараз напише щось із заголовком «який-Синютка-поганий», а водій : «Так і водій Садового теж там припаркувався. Ми ще привітались. Стояв там хвилин двадцять, потім до нього хтось подзвонив – і той від’їхав геть».


Знову дзвонить журналістка. Я й кажу: «Слухайте, там пікантна ситуація – виявляється, що і Садовий теж там запаркувався.» А сама думаю, зараз скаже : «Як добре, що Ви сказали. Зараз уточню,і ми про міського голову теж напишемо, бо закон один для всіх, а ми чесне видання, дотримуємось стандартів і.т.д.і.т.п.» то я так думала. А насправді вона каже : «Ого (пауза). Просто мені головний редактор(!!!) скинув фото авто з ЛОДА. Давайте я уточню, як бути»

І тут - на. Стаття на сайті. без згадки Садового автівки, звичайно.


Одним словом, я в а…ує, рєбята.

Ніхто не применшує вини нашого водія, він своє відгребе. Але те, що в Синютки немає своїх медіа, не означає, що можна отак підленько кусати.


Вибачте, звичайно, що при святі, але, шановні, ви або труси одягніть, або хрестик зніміть, бо нема на то ради.