26047208 1779818045653293 7507412164674422080 nДрузі, вітаю всіх з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні Різдвяних свят хочу нагадати - на Вас вдома чекають рідні, пам’ятайте це завжди. Пам’ятайте це, коли Ви забуваєте пристебнути ремінь безпеки, коли є бажання перевищити швидкість, коли хтось «не помітив» пішохода, а пішохід вирішив не дійти 20 метрів до переходу. Пам’ятайте те, що тих хто Вас оточує – також чекають вдома.

Я бажаю нам усім взаємоповаги та взаєморозуміння, бажаю щоб ми всі нарешті зрозуміли, що зміни починаються конкретно з кожного з нас. Не потрібно чекати того, щоб хтось змінився першим - давайте починати з себе і тоді нам не буде соромно, перш за все перед самим собою!

Бажаю Вам міцного здоров’я, удачі, родинного затишку, достатку та мирного неба над головою.

В ці святкові дні бажаю Вам усім, щоб Ви як менше потребували допомоги від патрульної поліції, поважали один одного, були свідомі того, що Ви робите аби згодом не довелося жалкувати. Святкуймо свідомо і відповідально та в жодному разі не сідайте за кермо у стані сп‘яніння!

Окремо хочу подякувати та привітати наших захисників, які через війну на сході нашої Держави, не зможуть провести новорічні та Різдвяні свята зі своїми родинами. Бажаю Вам повернутися живими та здоровими до своїх близьких, нехай ці свята будуть останніми, які Ви проведете поза рідною домівкою!!! Низький Вам уклін, щира та безмежна подяка!!!

Патрульна поліція на захисті Вашого спокою!

Начальник Управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко