17992127 1698325053517413 6756693685459045949 nПовертаюсь...повертаюсь у іншу реальність де, як у країні кривих дзеркал, люди чорне називають білим і навпаки. Де все перевернуто з ніг на голову, де голосують правильні й злочинні закони (але вкінці й ті правильні злочинно підтасовують), де обирають захищати Героїв дезертира, де ти стала непотребом із своїм орденом «За заслуги» за особливі досягнення у професійній діяльності, бо не вписуєшся у «цінності Суспільного»... Адже кому потрібні твої Герої, правда про них???, коли у нас в треші «квартирники».

А, зрештою, за тебе і таких як ти 248 «непотребів» подбають ярмарки вакансій влаштують, он з центром зайнятості домовилися, прилаштують, не переймайся.  А я ж не переймаюся. Ця війна мені дала справжніх, навчила реальних цінностей.
 
За цей тиждень у зоні війни отримала купу повідомлень, телефонних дзвінків із паралельного (на язику крутиться «там того») світу - чому ви не боретесь??? Попри усі великі і малі мінуси, Львівське телебачення - це ж як «мала Батьківщина», якою б провінційною і відсталою не була, ми ж її любимо. 

Друзі, а чому ми не боремося?! У час війни нам забирають найпотужнішу зброю - СЛОВО!!! Боїмося шквалу критики, бо ми «непотріб», динозаври, які не здатні на треш? 

Я розумію, що нам не на цей Титанік під гарною назвою Суспільне, тому й не особливо тратимо сили. Але втрачати інформаційний простір - це ж злочинно!