180173 103978853011382 6708081 nЩе з діалогів про Уляну Супрун з пересічними громадянами.
- Навіщо Ви називаєте її доктор Смерть?
- А Ви не бачите що вона робить?
- Не бачу. Я не слідкую за нею і взагалі дуже погано розбираюсь в медицині.
- Ну то навіщо Ви кажете?
- Я не кажу. Це Ви кажете. А я у Вас питаю, чому Ви на неї так кажете?
- Та Ви подивіться на неї.
- Я ж кажу, що не розбираюсь у медицині. Просвітіть мене, що вона поганого робить? Я їй особисто знаю. Передам, щоб не робила.
- Ви не знаєте, що в нас у медицині твориться? Он ліки які дорогі, лікаря профільного немає, треба їхати до Києва, кругом корупція...

- Так це Супрун підняла ціни на ліки і лікаря забрала чи вони і до неї були дорогі, а лікаря не було теж ще до неї? І корупція при ній з"явилася чи була до того? А збільшилася при ній?
- Ну так, було і раніше, але ж Ви подивіться на неї.
- Дивився. Не схожа вона на смерть. Ми з Вами більше схожі з нашою зайвою масою.
- І на кого ж вона схожа у цих своїх окулярах, якщо Ви її знаєте.
- Мені вона схожа на людину, яка справді хоче щось змінити, і при цьому не хоче нічого вкрасти. Це тому, що я її знаю. А якби не знав, то мені вона у цих своїх окулярах схожа на наївну беззахисну дитину, яка виросла у доброму світі, а потрапила між вовків.
- Ну от правильно. Наївна беззахисна дитина, яка потрапила між вовків. І як же ця дитина зможе боротися з корупцією? Вовки її з"їдять. Тому нічого вона не зробить.
- Ну, поки що я бачу, як її їсте Ви, при цьому так і не сказавши конкретно, що вона зробила поганого, щоб її їсти. Але цікаво інше - Ви от погоджуєтесь, що вона схожа на наївну беззахисну дитину, а хвилину тому казали, що вона схожа на смерть. Хіба наївна беззахисна дитина може бути схожою на смерть?
- Ой, не морочте мені голову.
- Так може чи ні?
- Не чіпайте мене, ідіть, куди йшли.
Ну що тут скажеш, окрім того, що мій народ володіє високим рівнем абстракції? Якби йому була притаманна логіка, він би ніколи не написав такої величезної кількості чудових пісень.