1 65Scre657e8n8shot 1Ринок "Шувар" регулярно відвідує безліч клієнтів не лише зі Львова, але й інших міст. "Шувар" — найкращий вибір для тих споживачів, хто хоче придбати якісну та безпечну продукцію за вигідною ціною як гуртом, так і в роздріб. Це можливо тому, що ринок "Шувар" — це територія співпраці та партнерства, і наші герої — це підприємці. Саме завдяки ним клієнти лишаються задоволеними. Це доведе компанія TexelMeat, чий магазин відкриється у терміналі “Свіже м’ясо”.

Компанія TexelMeat спеціалізується на виробництві м‘ясних напівфабрикатів із ягнятини. На українському ринку працює з 2015 року, вона постійно розвиває свої технологічні процеси та має конкурентну перевагу. Виготовляючи високоякісний український продукт, TexelMeat лише зміцнює стосунки з клієнтами та партнерами. Переробка м‘яса овець із ферми дає змогу забезпечити клієнтів якісним і екологічним продуктом.

Пан Назарій, торговий агент TexelMeat: “Наше фермерське господарство ФГ «Ранчо Баранчо» займається розведенням овець. У 2015 році ми зазвезли з Чехії незвичайних овець — голландську породу Texel. Це вівці з мармуровим м’ясом. У порівнянні зі звичними українськими породами м’ясо Texel не має запаху та специфічного присмаку.

Ми відходимо від старої радянської схеми обвалки і намагаємося зробити м’ясні вироби більш доступними. Наприклад, продаємо не цілого барана, а виробляємо з нього стейки, різні рулети для запікання. Маємо свій цех із переробки, тож виготовляємо ще й і ковбаси.

Ягнятина — делікатесний продукт, який потребує правильного підходу при виборі напівфабрикату для тих чи інших страв. Вся продукція виключно органічна, а вівці вирощені на натуральних кормах. Представлена нами продукція пройшла сертифікацію та лабораторні обстеження у відповідності з чинним законодавством України.”