1 ns7h3o9t4 1На одній території у новому HoReCa Center ринок “Шувар” об’єднав тридцять найкращих підприємців. Вони мають цікавий асортимент кондитерських і бакалійних товарів українського та іноземного походження. Роман Ненчук — один із підприємців, чий товар буде представлений у HoReCa Center.

Роман Ненчук:

“Ми розширимо свій асортимент — і в HoReCa Center запропонуємо нові товари для готелів і ресторанів.

Ми успішно працюємо на ринку упаковки та пакувальних матеріалів понад 20 років. Зараз у наших магазинах доволі широкий асортиментний ряд. Це і фасувально-пакувальна, й паперова продукція.

Клієнтам HoReCa Center будуть доступні нові товари для готелів, кафе, барів і ресторанів. А саме : санітарно-гігієнічні засоби та обладнання, дозатори рідкого мила, тримачі паперу та рушників, електрофени, швабри та інвентар для професійного прибирання, возики для прибирання та багато іншого.

Я думаю, що функціонування HoReCa Center буде успішним, адже…

Це новий рівень для ринку “Шувар”. Можна буде в максимально комфортних умовах зробити покупки. Тобто не потрібно зважати на погодні умови чи брак місця, як це могло бути раніше.

HoReCa Center має бути досить цікавий. Я впевнений, що клієнти зможуть гідно оцінити оновлений асортиментний ряд. Вони прийдуть туди заради комфорту, нової продукції та нових послуг. Все це підприємці “Шувару” готові запропонувати своїм клієнтам у HoReCa Center”.

2 h6758ot8 91

HoReCa Center — торговий павільйон кондитерських і бакалійних виробів на оптовому ринку «Шувар». Він почне функціонувати
1 листопада, а офіційне відкриття відбудеться 17 листопада о 10:00.