22656295 1707197422684628 565711558 nУпродовж останніх 25 років спільне Українсько-Чеське  підприємство "Ройек-Львів" є одним з визнаних лідерів в Україні у технічному оснащенні підприємств деревообробної галузі.

22689916 1707197159351321 901325181 oЗ  1999 року СП "Ройек-Львів" першим в Україні налагодило виробництво автоматичних котлів "Стожари" - енергетичних комплексів автоматичного спалювання відходів деревини для обігріву приміщень і сушильних камер, які водночас вирішують проблеми екологічної утилізації відходів, економії енергоносіїв, безвідходності виробництва.

А вже у 2000 році нагороджене медаллю і дипломом Президента України “За заслуги в розбудові економіки України та вагомий внесок у створення гідного міжнародного іміджу нашої Держави”.

Котли виробництва СП "Ройек-Львів" використовують для обігріву житлових, побутових і виробничих приміщень площею 200 - 20000 м2 і сушильних камер з об'ємом до 400 м3.

"Стожари" працюють в автоматичному режимі на різних видах сипкого палива: стружка, тріска, пелети, лоза винограду, шкарлупа горіхів, тирса, деревний пил, кісточки винограду, лушпиння соняшника, костра льону. В якості альтернативного палива використовують: кускові відходи деревини, дрова, гілки, пеньки, деревні брикети, буре або чорне вугілля, сланець, і торфобрикет.

При наявності на підприємстві власної сировинної бази установка твердопаливного автоматичного котла замість газового, окуповується за 4 місяці, а при покупці відходів деревини - за один рік. Крім того, спалювання деревини - екологічно чистіший процес в порівнянні з використанням викопного палива.

Також підприємство поставляє автоматичні і напівавтоматичні піролізні котли для біомаси різних видів виробництва чеської фірми "ROJEK".

У загальному, "Ройек-Львів" співпрацює з 18 європейськими виробниками різних видів деревообробного та котельного обладнання (це виключно приватні фірми), більшість з них – це надійні перевірені роками партнери, які надали підприємству статус ексклюзивного дилера або дистриб’ютора в Україні.

 СП "Ройек-Львів" є ініціатором заснування Львівської виставки "Деревообробка", а з 1998 року співорганізатор її  проведення у продовж 20 років.

 З метою кращого інформаційного та технічного обслуговування Замовників, СП "Ройек-Львів" налагодило сервісну службу при головному офісі у Львові.

Основу активної діяльності на ринку і динамічного розвитку підприємства забезпечують кваліфіковані працівники, випускники і колишні викладачі Львівського лісотехнічного університету, практики-виробничники.

Детальнішу інформацію можна отримати на сторінці компанії - http://rojek-lviv.com/

Сайт Форпост започатковує нову рубрику про цікаві львівські стартапи. Ми безкоштовно висвітлимо молодий львівський бізнес. Надаємо перевагу виробникам.

Шукаємо достойних людей і підприємства, які потребують медійної рекламної підтримки.

Охочих просимо звертатись за телефоном (096) 222 2525