1 hfgjdhfdlf 2
Зібраний конструктор
Ринок дитячих іграшок та конструкторів є достатньо насиченим та все ж ще є місце для інновацій. Нові розумні конструктори  від компанії ЕкоБот відкривають світ робототехніки та розвивають логічне мислення. Унікальність конструкторів компанії — це не лише дерев’яні складові, але і цікаве наповнення, а саме — електроніка. EcoBot поєднує в собі традиційні дитячі іграшки і сучасну електороніку Arduino.

Як відомо, екологія та сучасні технології — це те що зараз у тренді та є найбільш актуальним. Виходячи із цих понять, й утворився проект EcoBot, що становить собою нові розумні та екологічні конструктори. Розробниками проекту є люди із значним досвідом у сфері IT-технологій, а також інженерії.

1 hfgjdhfdlf 3Першою моделлю компанії є автомобіль Баггі – це універсальний дерев'яний конструктор для самостійного складання роботизованої машинки, якою можна керувати за допомогою гаджета на операційній системі Android. Керування автомобілем здійснюється за допомогою Bluetooth. Спочатку необхідно скласти корпус машинки з дерев'яних деталей, а потім під'єднати усі необхідні електронні плати. Електронні частини попередньо змонтовані і готові до використання, ніяких дротів або паяння не потрібно. Машинка може рухатись вперед і назад, повертати праворуч та ліворуч, вмикати і вимикати задні та передні фари. Крім того, автомобіль може увімкнути аварійну сигналізацію та навіть посигналити. Завантажте спеціальний безкоштовний додаток EcoBot на смартфон або планшет та управляйте автомобілем. Цей електронний конструктор чудово підходить для вивчення основ робототехніки та будови автомобіля. Це конструктор від  якого складно буде відірвати як дітей, так і дорослих.

В подальших планах компанії збільшення кількості моделей та розширення виробництва. Також найбільш цікавим та одночасно складним завданням є вихід на зарубіжні ринки. Ми залучили менеджерів з продажу, які вже мають досвід з продажу української продукції закордоном.

1 hfgjdhfdlf 1
Виставка MiniMaker Kyiv
В данний момент наша компанія працює над новими моделями і розширює ринок збуту. Конструктор зараз продається в Японії. Незабаром почнуться продажі для ринку США на сайті Amazon. Ми є постійними учасниками виставок в Україні. Побували  вже на декількох виставках в Києві і Одесі. 25 листопада запрошуємо всіх на тест-драйв конструктору на виставку Lviv Mini Maker Faire, яка пройде в Центрі Митрополита Шептицького вул.Козельницького 4.

Сайт Форпост започатковує нову рубрику про цікаві львівські стартапи. Ми безкоштовно висвітлимо молодий львівський бізнес. Надаємо перевагу виробникам.

Шукаємо достойних людей і підприємства, які потребують медійної рекламної підтримки.

Охочих просимо звертатись за телефоном (096) 222 2525