2acb48bc 89ff 409e a1bb a3871f83b384Дана інформація є відповіддю на статтю "У Львові екскурсовод під час екскурсії знущався над євреями".

Мої вітання, шановні читачі та поважні жителі Львова! Мене звуть Костянтин Бережко, за освітою я є кандидатом історичних наук. Крім того, завдяки діям наших конкурентів, я також став й одним з найвідоміших гідів Львова. Справа в тому, що за останній час у деяких виданнях та соціальних мережах активно обговорювали питання нашої діяльності. Було піднято багато питань та розповсюджено масу неправдивої інформації. На деякі питання мені хотілось би відповісти особисто.

Хто я такий?

Автор попередньої статті не мало доклав зусиль, щоб найти про мене якомога більше провокаційної інформації. Внаслідок чого, багато образливого прийшлось мені почути й навіть отримати прямі погрози. Але повірте, я не такий страшний…. Отже, сам я родом з Житомирської області. Вчився на історичному факультеті Житомирського університету імені Івана Франка. У Львівському національному університеті Франка я складав кандидатські іспити й певний час був прикріплений як пошукач… Як бачите, не має тут ніяких невідповідностей. 7 років свого життя я працював та жив у Криму. В університеті, де я працював, я був єдиним викладачем, хто викладав свої предмети українською. І коли нова влада закрила мій університет, я переїхав до Львова, оскільки дуже люблю це місто і ще більше пишаюсь його культурним надбанням.

Хто ми такі?

В соціальних мережах не мало брехні було розповсюджено про сферу нашої діяльності. Наша команда не є «заробітчанами з Росії», а колектив (переважно львівських) професійних, веселих та цікавих гідів, які створили самі незвичайні та найцікавіші екскурсії у Львові: театралізовані екскурсії, екскурсійні шоу-програми, нічні екскурсії, прогулянки невідомими підземеллями, дитячі екскурсії, театралізовані квести, екскурсії з аніматорами, гастрономічні тури тощо. І то далеко не увесь список. Більш детальніше з нашою діяльністю можна ознайомитись на нашому сайті: Екскурсії у Львові. Головною нашою ціллю є не просто розказати нашим клієнтам про Львів, а «закохати» їх в наше місто. Хоча наші конкуренти вважають інакше і стверджують, що нашим головним спрямуванням є «ностальгія за радянським минулим, а також висміювання цінностей та культурного надбання Львова». ВИ СЕРЙОЗНО?!!! «Дорогі» конкуренти! На якому сайті або на якій сторінці нашого сайту Ви могли побачити хоча б віддалений натяк цього?!!! Для чого Ви розповсюджуєте настільки відверту брехню?!

Чи правда «сайт….агенції …. російськомовний»?

Переважна більшість наших екскурсій проводяться українською мовою. Але коли до нас приїжджають туристи з Молдови, Білорусі та Литви - ми проводимо екскурсії переважно російською мовою. І на сайті вже давно була українська версія. Шановні «конкуренти», Ви не пробували перемикати мови?! Там є така функція…. Спробуйте!Незвичайні екскурсії у Львові

«Знущався над євреями»! Ви серйозно?!

Шановні не добродії та конкуренти, будь ласка, перестаньте вирізати уривок екскурсії з контексту. Переважна більшість наших противників ніколи не була на нашій екскурсії.... Тоді яке моральне право Ви маєте критикувати суть або текст наших екскурсій?

В будь-якому разі, щоб припинити будь-які твердження типу «знущався над євреями», ми звернулися до міського управління туризму… Нещодавно відбулася показова екскурсія за участі представників цього відділу та членів єврейської громади у Львові. Внаслідок чого, нам були дані конструктивні поради та цікаві ідеї. Це були справді цікаві ідеї! Ми навіть задумались над створенням повноцінної театралізованої екскурсії з історії львівських євреїв, за участю самих членів громади. Ви не уявляєте скільки цікавого можна розказати! Але, головне, що було зазначено, що сьогоднішній (трохи змінений) образ персонажа "Мойші" та текст екскурсії, ніякому разі НЕ ОБРАЖАЄ почуття та гідність євреїв. Я маю надію цей факт раз і назавжди покладе край усім дискусіям з цього приводу!

Будь ласка, залишайтесь гідними людьми!

Шановний автор допису! Незалежно від того, що Ви написали про мене, я продовжую Вас поважати як гіда та історика... Усі добре розуміють, що ми є прямі Ваші конкуренти... Розумію, що деякі Ваші тури почали втрачати свою популярність.... Але будь ласка не опускається до настільки низьких дій... Придумайте щось цікавіше, а не поливайте брудом своїх конкурентів, поширюючи відверто брехливі факти! Наприклад, де Ви бачили у нас на сайті реєстрацію на пл. Ринок 1?! Також, у своїй статті Ви вдалися до негідної, для вихованої людини, поведінки – відверті особисті образи, погрози, двоякі натяки та поширення брехні… Мені особисто було дуже соромно за Вас! Я люблю Львів та поважаю його мешканців в першу чергу за толерантність, інтелігентність та вихованість. Але чи можна подібні дописи вважати проявом такої вихованості?

1 6786785en145235232335shot 1

Жоден з тих, хто написав подібне не були на наших екскурсіях. Тоді для чого Ви ображаєте усіх тих, хто так багато робить для нашого міста. Ми щомісяця проводимо безкоштовні екскурсії через різні львівські ресурси. Будь-ласка, приєднуйтесь і складіть своє власне враження! Ось наприклад відгуки тих, хто насправді був на наших екскурсіях:

2 67856e 895974 ens573hot 1

 

Якщо не брати результати останньої «піар-компанії» наших конкурентів, то такі відгуки складають 99% усіх вражень наших клієнтів. На цьому тижні ми будемо проводити 4 безкоштовні екскурсії для гостей та жителів нашого міста (подробиці за телефоном на сайті). Будь ласка, приєднуйтесь до наших турів і складіть своє власне об’єктивне враження!

Замість висновку

Дорогі читачі, незалежно від того, звідки ми є, усі ми є громадянами нашої єдиної країни. Якщо ми працюємо задля блага наших дітей та міста, то успіх кожного з нас – є успіхом усіх нас! В сучасних умовах зараз не час «собачитись» та «лаятись», а час об’єднатись для блага нашого майбутнього!

Усі вищевказані дії наших противників говорять нам про те, що ми йдемо в правильному напрямку. І це спонукає не тільки не складати руки, а ще більше творити задля блага нашого майбутнього. Дякую за таку сильну мотивацію. Запрошую й інших приєднатися до нашої команди! Завжди відкриті до співпраці: http//pangid.in.ua