Детальніше...Запорізька компанія Sensar Development яка почала здійснювати забудову на земельній ділянці у курортній зоні Брюхович, що на Львівщині, досі не надала громадськості документи, які б підтверджували законність забудови, повідомляє видання "Запорізькі Вісті".

Детальніше...Працівниками Головного управління Держгеокадастру у Львівській області продовжується робота з перетворення матеріалів Державного фонду із землеустрою та оцінки земель в електронну форму. Загалом фахівцями оцифровано 169151 таких матеріалів, з них майже 18 тисяч документацій із землеустрою та оцінки земель оцифровано від початку цього року.

Детальніше...У Львові другий рік поспіль організовують сеанс одночасної гри в шахи. Свою майстерність на шахових дошках 4 квітня продемонструють легендарні українські гросмейстери: Марта Літинська, Олег Романишин, Олександр Бєлявський та Адріян Михальчишин.

Детальніше...Кафедру реабілітації та нетрадиційної медицини ФПДО Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького перенесли, тепер вона розташована у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи у Винниках.

Детальніше...Із 17-го видання ви дізнаєтеся, що таке справжній клубний будинок, як вигідно, а головне без зайвого навантаження на сімейний бюджет придбати новеньке житло та про взаємовідносини між ОСББ і управляючою компанією.

Детальніше...У СК «Шахтар» у Червонограді Львівської області відбувся фінал з футзалу на “Кубок шахтарів-героїв”.

Детальніше...У Львові правоохоронці викрили 17-річного хлопця, який неодноразово повідомляв у поліцію про нібито замінування різних об’єктів.

Детальніше...На львівському гуртовому ринку “Шувар” 22 березня поділились актуальними цінами на овочі “борщового набору”.

Детальніше...Загалом 74 мільйони 310 тисяч гривень виділили з обласного бюджету в межах програми «Безпечна Львівщина».

Детальніше...Працівниками Головного управління Держгеокадастру у Львівській області продовжується співпраця та взаємодія з Центрами надання адміністративних послуг щодо надання адміністративних послуг з питань ведення державного земельного кадастру.

Репліка

ПолітXYєта Львівщини
Олег Радик

ПолітXYєта Львівщини

Цей політичний тиждень був позначений сесійними бойовими діями обласної ради. Адже цілий майор ТРО депутат Ганущин брав звикле активну участь. Особливо щодо програми «Безпечна Львівщина», через яку здійснюється підтримка ЗСУ.

Дайджест

23 березня
Юридична компанія "Дорожній адвокат"
Ваші дії при ДТП: детальна інструкція

Ваші дії при ДТП: детальна інструкція

08 березня
Книга пам’яті полеглих за Україну
17 жінок-воїнів, які віддали життя за Україну

17 жінок-воїнів, які віддали життя за Україну

28 лютого
Тетяна Мороз, Армія Інформ
Бойові втрати лютого 2021: імена і фото загиблих

Бойові втрати лютого 2021: імена і фото загиблих

Погода

Погода

Форпост на Facebook