politeh3 640x439Дівчата з Львівського державного університету фізичної культури вдруге переграли команду ЧНУ ім. Ю. Федьковича.

Закинули вони удвічі більше ніж суперниці: підсумковий рахунок – 42:87. Боротьби не вийшло зовсім: лише у першій чверті було зафіксовано рівний рахунок 12:12. У наступних десятихвилинках перевага львів’янок склала 16, 12 та 17 очок відповідно. Цікаво, що гравці, які виходили з лави у гостей закинули лише трохи менше, ніж основа господарів: 28 проти 38. Після двох турів у дивізіоні Захід-2 команда ЛДУФК однією ногою в наступному етапі, а ігри з Івано-Франківськом, які ще чекають попереду, можуть закріпити їх на першій сходинці.

Команда Національного університету «Львівська Політехніка» теж переможно завершила гру з чернівецькою командою.  Зустріч, що передувала матчу дівчат, виявилася менш результативною, ніж львівський матч цих команд. Після 104:56 у Львові, у вчорашньому матчі табло висвічувало 98:61 на користь НУ «Львівська Політехніка» після фінальної сирени. Львів’яни перевершили господарів й у точності кидків, а 27 балів з лінії штрафного кидка стали запорукою переваги, адже господарі у такий спосіб заробили лише 4 очка. Справжньою феєрією стала друга чверть, де «політехи» набрали 36 залікових пунктів, а їхній суперник лише 15. Як і дівчата зі Львова, чоловіки поки йдуть без поразок.

Наступні свої матчі у Студентській лізі львівські команди проведуть проти колективів з Івано-Франківська. Поки що не відомо коли відбудуться ці зустрічі, адже «Львівська Політехніка» та «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» мають завантажений графік через матчі у Вищій чоловічій та жіночій лізі відповідно.

У суботу та неділю, 10 та 11 березня відповідно, львівські баскетбольні клуби зіграють чергові матчі у чемпіонаті Вищої ліги.

Дівчата з «Політехніки» зустрічаються з прямим конкурентом – житомирським «Каліпсо». Команда, що має в активі 23 очка, лише на 1 бал випереджає львів’янок. Перший матч між командами розпочнеться у суботу, 10 березня, о 18:00 у Житомирі в приміщенні ЗОШ №7. Початок недільного матчу заплановано на 12:00.

Інший представник у жіночій Вищій лізі «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» зустрінеться на виїзді з «Тернопіль-ТНЕУ». У випадку перемог команда зі Львова ще більше наблизиться до першого місця, яке зараз займає БК «Франківськ»-ПНУ. Матчі між командами зі Львова і Тернополя розпочнуться о 18:00 в суботу та о 12:00 у неділю. Місце зустрічей – спортзал ТНЕУ.

Представники чоловічої Вищої ліги – «Львівська Політехніка» теж грають з сусідами по турнірній таблиці. Суперниками у домашніх матчах стане дніпровський «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР». Обидва матчі пройдуть в спорткомплексі НУ «ЛП» (вул.Уласа Самчука, 14), що в Стрийському парку. Зустрічі проти останньої команди групи розпочнуться в суботу о 17:00 та о 12:00 в неділю. Попередні два матчі між цими командами завершилися перемогою львів’ян.

10 березня

17:00. Вища ліга. «Львівська Політехніка» (Львів) - «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро)

18:00. Вища ліга (жінки). «Тернопіль-ТНЕУ» (Тернопіль) – «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів)

18:00. Вища ліга (жінки). «Каліпсо» (Житомир) – «Політехніка» (Львів)

11 березня

12:00. Вища ліга. «Львівська Політехніка» (Львів) - «КПЗО «ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро)

12:00. Вища ліга (жінки). «Тернопіль-ТНЕУ» (Тернопіль) – «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» (Львів)

12:00. Вища ліга (жінки). «Каліпсо» (Житомир) – «Політехніка» (Львів)