20171119135024Відповідне відео опублікували на офіційній сторінці патрульної поліції Львівщини у Facebook.

"Близько пів першої ночі на перетині вулиць Зелена – Студентська патрульні виявили автомобіль Land Rover, який порушив вимоги знаку 3.21 «В‘їзд заборонено». Інспектори зупинили порушника і винесли на нього постанову за це. Під час спілкування із 37-річним водієм, патрульні помітили ознаки алкогольного сп‘яніння. Також, інспектори з‘ясували, що 27 січня цього року на водія вже складали їхні колеги протокол за нетверезе водіння, однак рішення суду ще нема. До того ж, за кілька днів по тому, він став учасником ДТП, тоді автомобіль Skoda Octavia здійснив зіткнення з припаркованим автомобілем і з‘їхав в кювет та наїхав на дитячий майданчик", - йдеться у повідомленні поліції.

Відео переглянути можна тут.

Нагадаємо, раніше Форпост писав, колишній депутат та головний лікар 6-ї клінічної лікарні у Львові Юрій Токарєв сьогодні вночі знову “попався” патрульній поліції з підозрою на водіння авто у стані алкогольного сп'яніння. 

Чоловіка доправили у 8-му клінічну лікарню для проведення експертизи, однак знову при цьому виникли проблеми. Кров все ж взяли на аналіз, однак свідки, які присутні були під час процедури, не впевнені, що кров справді Юрія Токарєва.