bc lviv 640x446«Віта-Агро» у суботу, 31 березня, о 17:30 прийматиме команду з Чернівців. На півтори години раніше пролунає стартовий свисток на домашній арені «Тернопіль-ТНЕУ» в матчі з БК «Львів-УАД». На Вербну неділю, 1 квітня, матчі команд розпочнуться о 13:30 та 12:00 у Львові та Тернополі відповідно.

Чернівецький «Старлайф» у виїзних матчах прагнутиме лише перемоги, адже лише вони дозволять зрівнятись за кількістю набраних очок з лідером Групи 3 кам’янець-подільським «ДіДіБао». Варто зазначити, що очікування чернівчан не безпідставні, адже в домашніх матчах проти львівської команди їм вдалось здобути дві перемоги. Та й загалом «Старлайф» цьогоріч складав зброю лише у матчі з кам’янець-подільською та тернопільською командою. Обидва матчі пройдуть у приміщенні ОДЮСШ (вул. Самчука, 8), що в Стрийському парку.

Лідер Чемпіонату Львова з баскетболу БК «Львів-УАД» своє матчі в рамках Першої ліги проведе в Тернополі. Востаннє львів’яни перемагали ще 3 лютого, коли був обіграний БК «Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ». Та можливо саме зараз фортуна усміхнеться «Львів-УАД». На жаль, жоден з можливих результатів тернопільських поєдинків не дозволить команді Леоніда Дербаби покинути останнє 7 місце у турнірній таблиці своєї групи.